Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Briteille markkinoidaan matkoja "jäätyneeseen helvettiin" – eli Suomeen

Sunnuntai
 
Kuvakaappaus matkatoimisto Regent Holidaysin nettisivuilta.
Kuvakaappaus matkatoimisto Regent Holidaysin nettisivuilta.

Haluatko helvettiin? Mene Suomeen!

Brittiläinen matkanjärjestäjä Regent Holidays markkinoi Itä-Suomeen suuntautuvaa kiertomatkaa nimeltä Frozen Hell Group Tour, ryhmämatka jäätyneeseen helvettiin.

Neljän päivän matkalla vieraillaan talvisodan tapahtumapaikoilla ja muistomerkeillä muun muassa Kuhmossa ja Suomussalmella.

"Kävin Itä-Suomessa ja pidin siitä. Järjestämme matkoja Lappiin ja Helsinkiin, mutta päätimme nyt ensi kertaa ottaa Suomen sotahistoriaan liittyvän kierroksen ohjelmaamme", kertoo matkaopas Peter Wybrow.

Mutta ensin pitäisi myydä briteille talvisota. Nyt siitä ei tiedä juuri kukaan, Wybrow sanoo, ja siksi britit eivät myöskään halua nähdä siihen liittyviä muistomerkkejä.

"Useimmat britit eivät tiedä, mitä Suomen rintamalla tapahtui toisen maailmansodan aikana. Meidän pitää ensin kertoa heille, mikä talvisota on. Suurin osa brittien sotamatkailusta suuntautuu Ranskaan ja Saksaan."

Aiemmin matkatoimisto on markkinoinut Suomea muun muassa talven ihmemaana ja joulupukin kotina.

Ryhmämatka jäiseen helvettiin järjestetään tänä vuonna ensi kertaa. Toistaiseksi marraskuun matkalle on ilmoittautunut kaksi ihmistä. Jäätyneestä helvetistä ei siis ainakaan vielä näytä tulevan Suomen uutta matkailuvalttia.

"Pidämme sen ohjelmassa muutaman vuoden, ja jos se ei myy, keksimme jotain muuta."

Toivottavasti molemmat turistit saavat mitä lähtivät hakemaan eivätkä esimerkiksi plus kahden celsiusasteen loskaista helvettiä.

Mitä turistit ajattelevat Helsingistä?
Mitä turistit ajattelevat Helsingistä?
Helsingin Sanomat kysyi matkailijoiden mielipiteitä pääkaupungista. Toimittaja: Venla Rossi, kuvaus ja leikkaus: Markus Jokela

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat