Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Trumpismeja

Sunnuntai
 
Helsingin Sanomat

"Kun Meksiko lähettää tänne ihmisiä, he eivät lähetä parhaitaan. He lähettävät ihmisiä, joilla on paljon ongelmia, ja nämä tuovat ongelmansa mukanaan. He tuovat huumeita. He tuovat rikollisuutta. He ovat raiskaajia. Ja jotkut, oletan, ovat hyviä ihmisiä." 

"Aion rakentaa suuren, suuren muurin etelärajallemme, ja panen Meksikon maksamaan sen."

"Hän [John McCain] ei ole sotasankari. Häntä pidetään sotasankarina, koska hän jäi vangiksi. Minä arvostan ihmisiä, jotka eivät jääneet vangiksi, sori vaan." 

"Ajatuksen ilmastonmuutoksesta keksivät kiinalaiset tehdäkseen amerikkalaisesta teollisuudesta kilpailukyvyttömän." 

 "Yhdysvaltojen ei pitäisi päästää Ebolaan sairastuneita takaisin maahan. On hienoa, jos jotkut haluavat mennä kaukaisiin maihin auttamaan muita, mutta heidän täytyy kärsiä seuraukset."

"Jos Pariisissa [Charlie Hebdon toimituksessa] tapetuilla ihmisillä olisi ollut aseet, ainakin heillä olisi ollut mahdollisuus ampua takaisin.""Erittäin luotettava taho on kertonut minulle, että Barack Obaman syntymätodistus on väärennetty."

 "Naiset pitävät valtaani melkein yhtä kiihottavana kuin rahaani."

"Hänellä [Ivanka Trumpilla] on kaunis kroppa. Ellei hän olisi tyttäreni, veisin hänet ulos.""Sori vain luuserit ja vihaajat, mutta minun älykkyysosamääräni on erittäin korkea – ja te tiedätte sen!"

"Koskaan ei voi olla liian ahne."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat