Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arvokkuuden comeback

Sunnuntai
 
kuvat juha törmälä, kuvankäsittely kimmo taskinen hs
Jari Tervo, Sofi Oksanen, Anna-Leena Härkönen ja Anja Snellman.
Jari Tervo, Sofi Oksanen, Anna-Leena Härkönen ja Anja Snellman. Kuva: kuvat juha törmälä, kuvankäsittely kimmo taskinen hs

Kolmekymmentävuotias Image on tunnettu edelläkävijöiden lehtenä. On siis uskottava, että ollaan trendin harjalla, kun uusi Image julistaa näyttävästi kirjallisuuden kuninkaalliset. He ovat sekä lukijoiden että kriitikoiden arvostamia ja ovat tarjonneet tunnistamisen ja yllätyksen hetkiä.

Ensimmäisessä, suunnattoman hienossa muotokuvassa poseeraa Pirkko Saisio. Mutta kuka on tuo viehättävä vanha leidi tuossa vieressä? Hän on Anna-Leena Härkönen! Jari Tervo on ilmiselvä Winston Churchill. Vau, Sofi Oksanen ilman sitä tuttua meikkiä, tätä ei ole nähty. No, hänet on tietysti meikattu meikkaamattoman näköiseksi.

Juha Törmälän ottama kymmenen kuvan sarja muistuttaa vanhoja muotokuvamaalauksia. Viimeisessä poseeraa uljas Anja Snellman, ihan harmaana.

Trendi siis on, että ihmisiä ei enää photoshopata nuoremmiksi, vaan heistä tehdään vanhemman näköisiä. Arvokkuus on noussut uuteen arvoon. Ei mitään start-upeja, hehkutetaan kokemusta ja karismaa. Vanhan näköinen on uusinta uutta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat