Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Intialainen oligarkki heitti vitsin Sipilälle ja osti osan porilaisesta puimuritehtaasta

Intian upporikkaat eivät sutkauttele lämpimikseen.

Sunnuntai
 
Anand Mahindra
Anand Mahindra ja Juha Sipilä (keskellä) kohtasivat mumbailaishotellissa helmikuussa. Ryhmäkuvaan pääsivät myös suurlähettiläs Aapo Pölhö, sekä Suomen Mumbain kunniakonsuli Shreyas K. Doshi.
Anand Mahindra ja Juha Sipilä (keskellä) kohtasivat mumbailaishotellissa helmikuussa. Ryhmäkuvaan pääsivät myös suurlähettiläs Aapo Pölhö, sekä Suomen Mumbain kunniakonsuli Shreyas K. Doshi. Kuva: Anand Mahindra

Helmikuussa pääministeri Juha Sipilä oli vienninedistämismatkalla Intian Mumbaissa.

Hämmästelin luksushotelli Tridentin hisseillä, kun Intian mahtavin megaliikemies Mukesh Ambani ja toinen oligarkki Anand Mahindra sujahtivat ohitseni. He ovat mahtimiehiä, joiden lähelle on normioloissa mahdoton päästä.

Ambani ja Mahindra olivat halunneet tavata Sipilän kabinetissa. Mahindra sutkautti Sipilälle vitsintyngänkin. Oligarkki oli tehnyt kotiläksynsä ja ottanut selvää, että Sipilä on aikoinaan rakentanut Chevrolet El Caminosta häkäpönttöauton ja nimennyt sen ”El Kaminaksi”.

Mutta miksi Chevroletista! Sinun olisi kannattanut rakentaa se Mahindrasta, oligarkki oli huudahtanut. Mahindra nimittäin valmistaa Mahindra-merkkisiä autoja.

Eivät Intian upporikkaat lämpimikseen sutkauttele. Tällä viikolla syy selvisi. Mahindra osti keskiviikkona 35 prosenttia porilaisesta puimurivalmistajasta Sampo Rosenlewista ja aikoo investoida Porin-tehtaaseen. Intian oligarkit alkavat siis viimein ostaa myös suomalaisfirmoja.

Maailmanvalloitus ei aina tarvitse isoja eleitä ja aggressiivista uhmaa – ei etenkään ulkomaisia investointeja janoaville Suomen markkinoille.

Kuten puhujista taitavimmat, Mahindra tuli vitsillä sisään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat