Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mixu peluutti joulukuusta, Backen pelitapa on juhannussalko

Pitäisikö seuraavaksi pelitavaksi valita kanerva?

Sunnuntai
 

Kun Hans Backe aloitti Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana elokuussa 2015, häntä luonnehdittiin muun muassa ”ruotsalaiseksi mukavaksi mieheksi”.

Backe kutsuttiin hätiin kesken Mixu Paatelaisen päävalmentajakauden, kun Suomi ei taaskaan selvinnyt arvokisoihin.

Paatelainen kaatui saappaat jalassa. Hän peluutti joulukuuseksi kutsuttua pelitapaa sitkeästi eikä suostunut myöntämään, että siinä oli heikkoutensa. Joulukuusi-nimitys tulee pelaajien ryhmityksestä kentällä. Se muistuttaa joulukuusen oksia.

Backenkin kausi on ollut murheellinen. Neljä ottelua, neljä tappiota, 11 päästettyä ja nolla tehtyä maalia.

Tor Wennström
Pelitapa: juhannussalko.
Pelitapa: juhannussalko.

Tulosten perusteella Backen pelitavan nimeksi kävisi ruotsalaisittain juhannussalko. Se on hauska ja vaaraton, ja sen ympärille vastustajien on mukava kokoontua tanssimaan ja pitämään hauskaa.

Pitäisikö seuraavaksi pelitavaksi valita kanerva, väliaikaisen päävalmentajan Markku Kanervan mukaan? Hänen johdollaan Suomi pelasi syksyllä neljä tappiotonta peliä.

Kanerva on sisukas kasvi, joka menestyy koko Euroopassa. Sen sanotaan sietävän tulipalon liekkejä, pakkasta ja kuivuutta ja elävän jopa 50-vuotiaaksi. Runsas mesi saa hyönteiset kiinnostuneiksi, ja mehiläiset tuottavat siitä maukasta hunajaa. Ehkä se olisi Huuhkajille tuttu alusta?

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat