Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuohuviiniä nauttinut seurue törmäsi ravintolavaunussa sääntö-Suomeen – seurasi yhteenotto ja karkkitakavarikko

Sunnuntai
 
Ea Vasko HS
Rikoksentekovälineistöä.
Rikoksentekovälineistöä. Kuva: Ea Vasko HS

Sivistynyt seurue oli palaamassa Tampereen-visiitiltä perjantai-iltana. 12 iloista arkkitehtia asettui junan ravintolavaunuun. He ostivat kuohuviiniä, jota siinä kahdessa pöydässä siemailivat.

Mutta mitä he sitten tekivät? Arvatkaapa. Lauloivat? Huusivat? Tappelivat? Riisuuntuivat? Näyttivät keskisormea? Näyttivät pyllyä? Kiroilivat? Puhuivat roiseja? Tupakoivat? Kaatoivat laseja? Nuoleskelivat toisiaan? Lääppivät muita matkustajia? Haukkuivat toisia? Sammuivat? Oksensivat? Ei. Sellaistahan on nähty ennenkin.

He alkoivat syödä karkkia!

Yksi seurueen jäsenistä, pitkänhuiskea suomenruotsalainen herra, oli ostanut ennen junaan nousua evääksi kolme pussia karkkeja tarjotakseen niitä seurueelle. Siinä oli ainakin Marabou Japp Mix -pusseja. Jösses.

Tarjoiluhenkilökunta puuttui asiaan välittömästi. Seurueelle ilmoitettiin, ettei ravintolassa saa nauttia omia eväitä. Heitä käskettiin poistamaan karkit pöydästä. Niin he tekivätkin. Mutta sitten iski kapinahenki ja karkit kaivettiin taas repusta.

Silloin henkilökunta kimmastui ja haukkui, että eivätkö aikuiset ihmiset osaa käyttäytyä. Ja niin henkilökunta takavarikoi rikosvälineet eli karkkipussit näiltä ihmisiltä.

Seurue sai jatkaa dokaamista, mutta sokerihumala ulkoa tuoduin eväin oli estetty. Huh.

Mietityttämään jäi, saako VR:n junien ravintolavaunussa syödä ruuan jälkeen xylitolpurkan, jonka on kaivanut taskun pohjalta. Entä jos tulee purkkaa syöden ravintolavaunuun, kaivetaanko se tiskillä suusta pois? Vai käännytetäänkö purkkaa nauttiva jo ovelta?

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat