Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Finnairin matkustamohenkilökunta kieltäytyy säästötalkoista

Talous
 
STT–HS

Finnairin stuertit ja lentoemännät eivät enää halua osallistua yhtiön säästötalkoisiin. Suomen Lentoemäntä- ja Stuerttiyhdistyksen valtuusto päätti asiasta tänään yksimielisesti kokouksessaan.

Lentoemännät ja stuertit neuvottelivat työnantajan kanssa säästöistä, jotka olisivat heikentäneet heidän työehtosopimustaan. Nyt neuvottelut kuitenkin lopetetaan.

Työehtosopimus on voimassa lokakuun 2013 loppuun asti.

"Meidän palkkoja alentamalla ja työehtoja heikentämällä ei varmaankaan saada Finnairia kannattavaksi", valtuuston puheenjohtaja Anu Karjalainen sanoo.

Finnair ei vakuuttanut työntekijöitä siitä, että talkoilla säästettäisiin työpaikkoja. Julkisuuteen tulleet tiedot yhtiön johtajille maksamista palkkioista vahvistivat työntekijöiden päätöstä.

"Ilmi tulleet asiat eivät ole omiaan herättämään luottamusta, vaan päinvastoin."

Työntekijät sitoutuivat heikentämään työehtojaan vuonna 2009. Samaan aikaan Finnair alkoi maksaa johdolle tuntuvia bonuksia talossa pysymisestä. Bonuksia maksettiin vuosina 2009-2011 lähes kolme miljoonaa euroa.

Finnairin johto toimitti keskiviikkona julkisuuteen vetoomuksen, jossa se pyysi henkilöstöltä myötämielisyyttä neuvotteluissa ja kiitteli henkilöstön osoittamaa uhrautuneisuutta.

Flash toistinta ei löytynyt.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat