Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ylemmät toimihenkilöt: Finnair säästää väärästä paikasta

Talous
 
Helsingin Sanomat

Ylempien toimihenkilöiden neuvottelujärjestön YTN:n puheenjohtaja Pertti Porokari ilmoittaa olevansa huolissaan lentoyhtiön suunnitelmasta ulkoistaa moottori- ja laitehuoltopalvelut sveitsiläiselle SR Technicsille.

Ulkoistuksen takia arviolta 280 työntekijää voi menettää työpaikkansa.

"Finnair on päässyt turvallisen ja luotettavan lentoyhtiön maineeseen äärimmilleen hiottujen ja tarkkojen huoltoprosessiensa ansiosta. Nyt Finnair säästää väärästä päästä", sanoo Porokari tiedotteessa.

Hän korostaa, että lentoliikenteessä huollon luotettavuudella on suuri merkitys.

"Väistämättä tulee nyt mieleen, pystyykö Finnair enää toimimaan riittävällä varmuudella, kun väkeä vähennetään ulkoistuksen lisäksi noin paljon."

Porokarin mielestä Finnairin moottori- ja laitehuoltopalvelulla on sellaista osaamista, joka on vaarassa hävitä Suomesta kokonaan.

Finnairin ylempien toimihenkilöiden luottamusmies Hannu Juppi kertoo tiedotteessa, ettei ilmoitus yt-neuvotteluista tullut yllätyksenä.

"Mutta on tuo vähennettävien määrä iso luku ja vakava paikka meille. Yksisuuntaista tietä tässä mennään. Jos moottori- ja laitehuoltopalveluista nyt luovutaan, takaisin niitä ei tule", Juppi sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat