Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Irlanti haluaa neuvotella pelastuspakettinsa uusiksi

Talous
 
STT–AFP
Cathal McNaughton / Reuters
Irlannin pääministeri Enda Kenny tiedotustilaisuudessa Dublinissa viime viikon perjantaina. Irlantilaiset äänestivät talouskurisopimuksen puolesta, mutta haluavat nyt neuvotella pelastuspakettinsa uusiksi.
Irlannin pääministeri Enda Kenny tiedotustilaisuudessa Dublinissa viime viikon perjantaina. Irlantilaiset äänestivät talouskurisopimuksen puolesta, mutta haluavat nyt neuvotella pelastuspakettinsa uusiksi. Kuva: Cathal McNaughton / Reuters

Bryssel. Irlanti haluaa neuvotella pelastuspakettinsa uudestaan. Asiasta sanoivat eurooppalaiset lähteet uutistoimisto AFP:lle lauantaina. Lähteiden mukaan Irlanti haluaa saada samat edut kuin Espanja, joka näyttää selviytyvän ilman laajoja taloudellisia uudistuksia.

Irlanti sai 85 miljardin euron arvoisen pelastuspaketin Euroopan unionilta ja Kansainväliseltä valuuttarahasto IMF:ltä marraskuussa 2010. Maa sai avun vasta sen jälkeen, kun se oli sopinut ankarista säästötoimenpiteistä.

Lähteiden mukaan Dublin aikoo nostaa asian esille euroalueen valtiovarainministerien seuraavassa kokouksessa 21. kesäkuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat