Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Destiassa epäillään törkeää kavallusta – kaksi epäillyistä päällikkötasolla

Talous
 
Marja Airio / Lehtikuva
Destiassa epäillään törkeää kavallusta.
Destiassa epäillään törkeää kavallusta. Kuva: Marja Airio / Lehtikuva

Tieyhtiö Destiassa epäillään törkeää kavallusta. Helsingin poliisin mukaan tutkinnassa on tapaus, jossa Destian työmaalta on kavallettu omaisuutta.

HS:n tietojen mukaan kyse on romusta, jota on kuljetettu ratatyömaalta romuttamolle ja sieltä saadut rahat on käännetty omaan taskuun.

Poliisi kertoo, että epäiltyinä on muutamia Destiassa työskennelleitä ihmisiä. Ainakin kaksi heistä on HS:n tietojen mukaan päällikkötason työntekijöitä.

Poliisin mukaan epäillyt kavallukset ovat jatkuneet muutamia vuosia. Kavalletuksi epäilty summa on yli satatuhatta euroa. Tapausta tutkitaan ainakin nimikkeillä törkeä kavallus, kavallus ja luottamusaseman väärinkäyttö.

Jutussa ovat asianomistajina Destia ja Liikennevirasto. Liikennevirasto teki tapauksesta poliisille tutkintapyynnön viime vuoden lopulla, kertoo Liikenneviraston lakiasiainjohtaja Rami Metsäpelto.

Virasto haluaa hänen mukaansa antaa poliisille täyden työrauhan.
”Haluamme, että asia selvitetään. Sen jälkeen, kun poliisi on tutkinut, on johtopäätösten aika, mihin toimiin muuten ryhdytään”, Metsäpelto sanoo.

Destia ei halua kommentoida asiaa, koska tutkinta on kesken. Yhtiön verkkosivuilla olevassa tiedotteessa kerrotaan, että yhtiö on purkanut yhden ihmisen työsuhteen vakavan väärinkäytöksen takia ja että yhtiö on tehnyt tapauksesta tutkintapyynnön.
Destia on valtionyhtiö, joka tekee infra- ja rakennusalan hankkeita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat