Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sellainen asiakas millainen kauppa

Talous
 
Neil Hall Reuters
Waitrose panostaa viihtyisiin myymälöihin.
Waitrose panostaa viihtyisiin myymälöihin. Kuva: Neil Hall Reuters

Tesco Britannian suurin kauppaketju lähes 29 prosentin markkinaosuudella. Pihin asiakkaan ja työväenluokan valinta. Myös kuningatar Elisabet on ostanut joulukakkunsa Tescosta.

Asda ja Morrison's

Kilpailevat hinnalla, eivätkä panosta myymäläsisutukseen. Markkinaosuudet noin 17 prosenttia ja noin 11 prosenttia. Asiakkaat himosäästäjiä tai vähätuloisia.

Sainsbury's

Neljän suuren joukkoon kuulunut ketju on yrittänyt erottautua muita paremmalla laadulla. Strategia on onnistunut tähän asti, mutta nyt ote lipsuu. Asiakkaat painottuvat keskiluokkaan. Markkinaosuus noin 16 prosenttia.

Waitrose

Kauppaketjulla on maine "hienojen ihmisten" kauppana. Waitrose panostaa laatutuotteisiin ja viihtyisiin myymälöihin. Niin sanotuista hyvistä kaupunginosista löytyy aina Waitrose. Markkinaosuus viitisen prosenttia.

Mark's & Spencer

Tavarataloketjun ruokakaupat houkuttelevat niitä, jotka haluavat korkeaa laatua mahdollisimman helpossa muodossa. Kalliit hinnat eivät ole este myöskään niille, joille on tärkeää tehdä ostoksensa peribrittiläisessä kaupassa. Valmisaterioiden mekka.

Lidl ja Aldi

Saksalaiset haastajat, joiden halvat hinnat houkuttelevat brittiasiakkaita laidasta laitaan.

 

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat