Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Wahlroosin lausuntoja kirjan julkistus- tilaisuudessa

Talous
 
Helsingin Sanomat

"Taloudellinen todellisuus on käsitetty väärin, ja siksi monen pitäisi muuttaa mielensä."

"Toisin kuin ihmiset luulevat, minusta John Maynard Keynes oli yksi kiehtovimpia historiallisia hahmoja. Ongelma on niissä keynesiläisissä."

"Mikä on yhteistä ilmalle, puhtaalle vedelle, valtamerien kaloille, joissa kaikissa on ongelmia, koska kaikista on puute? Se on se, että kukaan niitä ei omista. Jos joku niukka resurssi ei ole kenenkään omistuksessa, sitä käytetään aina väärin."

"Meillä on ollut keskuspankki [EKP], joka on käynyt – jos käytän sotilaallista terminologiaa – viime sodan vihollista vastaan viime sodan asein. EKP on taistellut inflaatiota vastaan hyvin aktiivisesti ja hyvin voimakkain asein, huomaamatta että viiden viime vuoden aikana inflaatio ei enää ole ollutkaan ongelma."

"Jos me eläisimme kunnollisessa kapitalismissa, Talvivaaran päästöt olisi pysäytetty aikoja sitten, koska joku naapuri olisi nostanut kanteen, joka olisi pakottanut välittömästi pysäyttämään sen."

"Maailman kapitalismi on tuottanut meille suurempaa elintason nousua viimeisen 25 vuoden aikana kuin mikään toimenpide maailman taloudellisessa historiassa. Se on nostanut toista miljardia ihmistä köyhyydestä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat