Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miten Suomen pitäisi nyt panostaa tietotekniikkaan?

Talous
 
Miki KuusiWolt Internationalin toimitusjohtaja"Kukaan ei tiedä. Se on lyhyt vastaus. Teknologia on niin monimutkaista, että ne jotka tekevät simppeleitä ja toimivia asioita, pärjäävät."
Miki KuusiWolt Internationalin toimitusjohtaja"Kukaan ei tiedä. Se on lyhyt vastaus. Teknologia on niin monimutkaista, että ne jotka tekevät simppeleitä ja toimivia asioita, pärjäävät."
Voitto KangasStartup-säätiön asiamies"Nyt keskimääräinen ICT-alalla työskentelevä työntekijä on ylioppilas. Jengi ei ehdi kouluttautua, eli kysyntä on valtavaa. Tarvitaan lisää koulutuspaikkoja ja joustavaa koulutusta."
Voitto Kangas
Startup-säätiön asiamies
"Nyt keskimääräinen ICT-alalla työskentelevä työntekijä on ylioppilas. Jengi ei ehdi kouluttautua, eli kysyntä on valtavaa. Tarvitaan lisää koulutuspaikkoja ja joustavaa koulutusta."
Pekka LundmarkKonecranesin toimitusjohtaja"Teollinen internet vaatii poikkitieteellistä osaamista. Täytyy tajuta teollisuuden realiteetit, uuden internetin mahdollisuudet ja tunnistaa miten ne muutetaan uusiksi palvelukonsepteiksi."
Pekka Lundmark
Konecranesin toimitusjohtaja
"Teollinen internet vaatii poikkitieteellistä osaamista. Täytyy tajuta teollisuuden realiteetit, uuden internetin mahdollisuudet ja tunnistaa miten ne muutetaan uusiksi palvelukonsepteiksi."
Anna-Kaisa IkonenTampereen pormestari"Kouluissa pystyttäisiin ottamaan isoja harppauksia tietotekniikan avulla. Ict pitää ottaa pienestä ottaen huomioon opetuksessa. Tietotekniikalla saadaan paljon lisäarvoa myös sosiaali- ja terveyspuolella."
Anna-Kaisa Ikonen
Tampereen pormestari
"Kouluissa pystyttäisiin ottamaan isoja harppauksia tietotekniikan avulla. Ict pitää ottaa pienestä ottaen huomioon opetuksessa. Tietotekniikalla saadaan paljon lisäarvoa myös sosiaali- ja terveyspuolella."
Jaakko EskolaWärtsilän varatoimitusjohtaja"Kaikki automatisoituu ja robotisoituu. Nyt tarvitaan ihmisiä, jotka osaavat ajatella isoa dataa ja ymmärtävät ajatella ihan uudella tavalla. Koneosaaminen ei enää auta."
Jaakko Eskola
Wärtsilän varatoimitusjohtaja
"Kaikki automatisoituu ja robotisoituu. Nyt tarvitaan ihmisiä, jotka osaavat ajatella isoa dataa ja ymmärtävät ajatella ihan uudella tavalla. Koneosaaminen ei enää auta."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat