Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pankinjohtajan pitää käyttäytyä kellon ympäri

Talous
 

Lontoon City on EU:n suurin finanssikeskus, ja isolla alalla on aina myös ongelmatapauksia.

Pankkiirien entistä laajemman vastuun lisäksi kuuma puheenaihe on se, minkälaista käytöstä finanssialan työntekijöiltä edellytetään vapaa-aikanaan.

Tuoreessa muistissa on yhä Black Rock -omaisuudenhoitoyhtiön johtaja Jonathan Burrows, joka ajoi pummilla työmatkojaan viiden vuoden ajan ja huijasi näin junayhtiöltä lähes 60 000 euroa.

Burrows menetti työnsä, ja joulukuussa 2014 hän menetti myös oikeutensa toimia enää koskaan finanssialalla. Päätöksen teki Britannian finanssivalvoja (FCA).

Finanssialan etiikkaa valvovan elimen (CISI) johtaja Simon Culhane pitää päätöstä kovana rangaistuksena, kun ottaa huomioon, että pankkikriisin ison luokan syylliset pääsivät kuin koira veräjästä.

Culhane olisikin pitänyt määräaikaista työkieltoa kohtuullisempana rangaistuksena junalippuhuijarille.

Finanssialan työntekijöiltä edellytetään kuitenkin CISI:nkin mukaan korkeaa moraalia ja hyvää käytöstä kellon ympäri eikä vain yhdeksästä viiteen.

CISI:n jäsenistön suuri enemmistö on samaa mieltä.

Tuoreen kyselyn mukaan 71 prosenttia jäsenistä on ehdottomasti sitä mieltä, että finanssivalvojalla on oikeus rangaista alan työntekijöitä myös näiden vapaa-ajan väärinkäytöksistä.

 

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat