Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ranskan järjestelyt eivät vaikuta Suomeen

Talous
 
Helsingin Sanomat

Pian yrityskaupan julkistamisen jälkeen Ranskassa alkoi keskustelu siitä, kuinka Nokian on turvattava työpaikat ja lisättävä investointeja Ranskaan.

Yrityskaupassa Nokia sitoutuu noudattamaan Alcatel-Lucentin ja Ranskan valtion sopimusta, joka koskee työpaikkojen säilyttämistä ja uudelleenjärjestelyjä.

Nokian toimitusjohtajan Rajeev Surin mukaan Ranskassa tehdyistä sitoumuksista ei pidä tehdä pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

"Ranskassa tekemämme sitoumukset eivät vaikuta siihen, mitä teemme Suomessa. Pitää kuitenkin tunnustaa, että yrityskaupassa syntyy päällekkäisyyksiä, jotka todennäköisesti johtavat työpaikkojen vähennyksiin. Vielä on aivan liian varhaista kommentoida asiaa, koska meillä ei ole mitään suunnitelmia."

Toimitusjohtaja korostaa, että Suomella on aivan keskeinen asema Nokian liiketoiminnassa.

"Suomi on minulle hyvin tärkeä. Oulussa on todennäköisesti maailman parasta osaamista radiotekniikassa. Espoo on Nokialle myös äärimmäisen tärkeä paikkakunta. Ranskasta saamme uutta ainutlaatuista osaamista. Pyrimme muutenkin sijoittumaan sellaisiin paikkoihin, joista saamme parasta asiantuntijuutta."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat