Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pitopalvelun varaamisella valmistujaisiin on jo kiire

Talous
 
Anu Vallinkoski

Valmistujaisjuhlissa tarjottavat herkut valmistaa yhä useammin pitopalveluyritys. Pelkän kahvipöydän sijaan juhlissa tarjotaan myös yhä useammin lämmin ruoka.

Jos haluaa hankkia valmistujaisten tarjottavat pitopalvelusta, kannattaa olla ripeä. Moni alan yritys on jo täyttänyt kalenterinsa kevään valmistujaisten osalta eikä ota enää uusia tilauksia. Suosituimmista pitopalveluyrityksistä tarjoukset kevään juhlia varten kannattaa pyytää tammikuussa tai jopa edellisen vuoden puolella.

Pitopalveluyrityksille valmistujaiset ovat vuoden kiireisimpiä työpäiviä.

Juuri kiireen vuoksi monet yritykset myyvät vain valmiita menuja, eivätkä ylioppilasjuhlien alla tarjoa asiakkaille mahdollisuutta valita tarjoiluja vain oman makunsa mukaan.

Valmiista juhlapöydästä haaveilevan ei kuitenkaan kannata vielä luopua toivosta, sillä monien pitopalveluyritysten kalentereissa on yhä tilaa.

Soittokierros pääkaupunkiseudun pitopalveluihin paljastaa, että ylioppilasjuhlien tarjoilubudjettien suuruus vaihtelee paljon. Yksi tarjoaa vieraalleen kymmenen euron aterian, toinen kymmenien eurojen.

Pienen budjetin juhlia järjestävän voi olla vaikea löytää sopivaa yritystä. Moni pitopalvelu ei parhaaseen sesonkiaikaan valmista juhla-ateriaa kovin pienelle joukolle. Suunnitelluissa menuissakaan ei ole yleensä tarjolla kovin edullisia vaihtoehtoja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat