Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tilintarkastaja haluaa kasvuyritysten listalle pörssiin

Talous
 

Pihlajalinnan lisäksi myös tilintarkastusketju Talenom ilmoitti maanantaina halustaan päästä Helsingin pörssin listalle.

Se ei hae päälistalle, vaan pienemmille kasvuyhtiöille suunniteltuun kevyemmin hallinnoituun First North Finland -markkinapaikalle.

Talenom on veljespari Harri Tahkolan ja Markus Tahkolan enemmistöomistuksessa oleva yhtiö, josta siivun omistavat myös työeläkeyhtiö Etera ja valtion sijoitusyhtiö Suomen Teollisuussijoitus.

Talenomin perusti veljesten isä Oulussa 1972.

Talenomin liikevaihto oli viime vuoden lopulla 30 miljoonaa euroa. Toimipisteitä on 18 ja palveluksessa 500 työntekijää. Yhtiön kasvu on ollut kova viime vuosina, kun toimiala keskittyy.

Yhtiöllä on useita satoja asiakkaita. Ne ovat tyypillisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joista valtaosalla on alle kymmenen työntekijää.

Harri Tahkola odottaa, että alan palveluilla on kasvavaa kysyntää.

"Yrityksiä perustetaan nykyisin ammattimaisemmin kuin ennen ja myös kirjanpidon palvelut haetaan ulkoa. Verottaminenkin näkyy olevan Suomessa kasvuala."

OIKAISU:
Jutussa kirjoitettiin virheellisesti, että tilintarkastusketju Talenom pyrkii Helsingin pörssin kasvulistalle. Talenom on tilitoimistoketju.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat