Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Facebook-johtajan aviomies kuoli kuntosaliturmassa

Talous
 
Helsingin Sanomat

Yhdysvaltalainen internet-yrittäjä Dave Goldberg, 47, kuoli vakavaan päävammaan, paikalliset viranomaiset kertoivat. Goldberg kuoli yllättäen viime viikon perjantaina, mutta kuolinsyytä ei tuolloin kerrottu.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n mukaan Goldberg löydettiin kuntosalista juoksumaton vierestä makaamassa perjantaina Four Seasons -lomakohteessa Meksikossa, missä hän oli perheensä kanssa. Meksikon viranomaisilla ei ole mitään aikomusta käynnistää asiasta rikostutkintaa, BBC kertoo.

Goldberg työskenteli toimitusjohtajana yhdysvaltalaisessa Survey Monkey -yrityksessä, joka auttaa organisaatioita tekemään kyselytutkimuksia. Aiemmin hän oli menestynyt musiikkipalveluyrittäjänä ja -johtajana. Hän perusti yhden ensimmäisistä musiikin verkkokaupoista, Launch Median vuonna 1994.

Verkkojätti Yahoo osti yhtiön 2001, ja Goldbergistä tuli Yahoo Musicin maailmanlaajuisista musiikkitoiminnoista vastaava johtaja.

Dave Goldberg tunnetaan myös Facebook-johtaja Sheryl Sandbergin aviomiehenä. Sandberg johtaa toimitusjohtaja Mark Zuckerbergin alaisena Facebookin liiketoimintaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat