Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ministeriksi nousevalla Anne Bernerillä yli 20 hallituspaikkaa yrityksissä

Talous
 

Liikenne- ja viestintäministeriksi nousevalla Anne Bernerillä on 21 keskeistä hallituspaikkaa erilaisissa yrityksissä. Lisäksi hän kuuluu kolmen kiinteistöosakeyhtiön hallituksiin.

Berner on pörssiyhtiö Sopranon hallituksen puheenjohtaja ja kuuluu muun muassa valtionyhtiö Veikkauksen sekä Maskun Kalustelutalon hallituksiin. Berner aloitti tammikuussa Ilmarisen hallituksessa, mutta erosi siitä kansanedustajaehdokkuuden jälkeen huhtikuussa.

Yrityksistä Maskun Kalustetalo on yrityssaneerauksessa, joka vahvistettiin lokakuussa 2013. Maskun hallituksessa Berner aloitti vasta saneerauksen jälkeen.

Konkurssissa on myös Consortium Sofi, joka jätti konkurssihakemuksen toukokuussa 2012. Berner aloitti yhtiön hallituksessa joulukuussa 2011.

Berner työskenteli kesällä 2014 reilut kolme kuukautta myös Korjaamo Groupin hallituksen puheenjohtajana juuri ennen kuin yhtiö jätti yrityssaneeraushakemuksen.

Muita keskeisiä hallituksen jäsenyyksiä Bernerillä on perheyhtiö Vallila Interiorin, Vallila Interior International Ltd:n ja Vallila Interior Investin hallituksissa.

Berner joutuu luopumaan ainakin vaikutusvaltaisimmista hallituspaikoistaan ministerin esteellisyyssäännösten vuoksi. Ministerit eivät ole vuosikausiin kuuluneet valtionyhtiöiden, kuten Veikkauksen, tai pörssiyhtiöiden, kuten Sopranon, hallituksiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat