Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juncker arvosteli tiukasti Tsiprasia

Talous
 

Kreikan ja sen luotottajien välit alkavat olla todella kireät. Tästä saatiin esimerkki sunnuntaina ennen Saksan G7-kokousta, kun EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker arvosteli tiukasti Kreikan pääministeriä Alexis Tsiprasia.

Juncker sanoi olleensa ja olevansa nytkin Tsiprasin ystävä.

"Rehellisesti sanoen, jotta olisimme sitä tulevaisuudessakin, hänen tulisi pitää kiinni edes joistakin minimisäännöistä", Juncker sanoi.

Jean-Claude Juncker on pitkään yrittänyt toimia välittäjänä Kreikan ja sen velkojien EU:n, Euroopan keskuspankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston välillä.

Kreikka ei ole toimittanut suunnitelmaa uudistuksista viime torstaihin mennessä.

"En ole saanut toista, vaihtoehtoista suunnitelmaa", Juncker sanoi ja toivoi voivansa paneutua siihen tarkkaan.

Kreikka ja sen velkojat ovat neuvotelleet pian viisi kuukautta 7,2 miljardin euron lainasta. Velkojat ovat asettaneet ehdoksi lainanmaksulle, että Kreikka esittää uskottavan suunnitelman rakenneuudistuksista.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Juncker oli lauantaina myös kieltäytynyt keskustelemasta Tsiprasin kanssa puhelimessa. EU-komission puheenjohtajan mukaan asiat eivät olleet edistyneet, joten keskustelu olisi ollut turha. Tsipras, Saksan liittokansleri Angela Merkel ja Ranskan presidentti François Hollande keskustelivat ennen G7-kokouksen alkua Tspirasin kanssa.

Tiina Rajamäki HS
Garmisch-Partenkirchen

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat