Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliitikot: Hallitusohjelma on toteutettava

Talous
 

HS kysyi hallituspuolueiden eduskuntaryhmien puheenjohtajilta, miltä työllisyyden ja julkisen talouden kehitys näyttää Suomen Pankin katsauksen perusteella.

Pankin ekonomistit ennustavat, että työllisyystilanne ei parane oleellisesti. Tutkijoiden mukaan valtiontalouden säästötoimet eivät riitä heikossa taloustilanteessa parantamaan julkisen talouden tilaa merkittävästi.

Matti Vanhanen
Matti Vanhanen

Matti Vanhanen (kesk): "Yrityksissä on kohtuullisella tavalla pidetty kiinni työvoimasta taantuman aikana. Se merkitsee, että pieni talouskasvu ei heti anna aihetta uusiin rekrytointeihin. Suomen Pankin katsaus vain osoittaa, että hallitusohjelma pitää toteuttaa täysin ja että edessä on valitettavan pitkä tie. Säästöt on puskettava läpi täysimääräisesti."

Sampo Terho (ps): "Tämä jälleen osoittaa, että

Sampo Terho
Sampo Terho

hallituksen valitsema tiukan talouskurin linja on ainoa mahdollinen. Sopeutuksia ja rakenneuudistuksia on toteutettava päättäväisesti, jotta Suomen suunta saadaan ylöspäin. Kilpailukyvystämme on pidettävä huolta tai hyvinvointimme romahtaa."

Arto Satonen
Arto Satonen

Arto Satonen (kok): "Hallitusohjelmassa on 110000 uuden työpaikan tavoite. Suomen Pankin katsaus kuvastaa sitä, että tarve parantaa kilpailukykyä on suuri. Hallitusohjelman neljän miljardin euron sopeutustoimet ovat varsin kunnianhimoisia. Se on hyvin merkittävä linjaus. Tärkeintä on saada talous ja työllisyys kasvuun."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat