Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nocart

Talous
 
Helsingin Sanomat

 Myy laitteita sähköntuotantoon sekä tulevaisuudessa uusiutuvaa sähköä. Tuotteina erillinen sähkönhallintayksikkö sekä kokonaiset voimalat.

 Viime vuonna liikevaihdosta noin puolet tuli ison kaapin kokoisista sähkönhallintayksiköistä, noin puolet kokonaisista voimalaitoksista. Jatkossa myynti painottuu kokonaisiin voimaloihin ja myös itse sähkön myyntiin.

 Laitteita on nyt myyty noin kymmeneen maahan, esimerkiksi Keniaan, Belgiaan ja Kanadaan. Tulevaisuudessa Nocart keskittyy lähinnä kehitysmaihin.

 Viime vuonna noin puolet asiakkaista oli kehitysmaissa, mutta tänä vuonna kehitysmaat muodostavat 90–95 prosenttia liikevaihdosta.

 Perustettu vuonna 2010 Lahteen. Vuonna 2012 liikevaihto oli 100 000 euroa, vuonna 2013 jo 350 000 euroa ja viime vuonna 920 000 euroa. Tälle vuodelle liikevaihtoa on syntynyt yli 4 miljoonaa euroa. 2013 oli ensimmäinen voitollinen vuosi.

 Perustaja ja toimitusjohtaja Vesa Korhonen omistaa 75 prosenttia ja Cleantech invest 15 prosenttia. Loppu 10 prosenttia jakautuu Tapani Flaamingin, työntekijöiden ja perheen kesken.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat