Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Herlinien ja Ehrnroothien kaupunginosa

Talous
 
Helsingin Sanomat

Ullanlinnasta ja Kaivopuistosta muodostuvassa niemenkärjessä asuu varakkaita sukuja, mutta myös uusrikkaita suomalaisia.

Suomen vauraimmalla postinumeroalueella 00140 viihtyy muun muassa kolme Herlinin-suvun edustajaa, joiden suorien osakeomistusten arvo on kymmeniä miljoonia euroja. Aatelissuku Ehrnroothien ja Fromondien osakevarakkaita perillisiä alueella asuu kahdeksan. Myös Lemminkäisen ja Ahlströmin omistajasuvut ovat hyvin edustettuina, joukossa muun muassa funkmuusikko Samuel Huber. Media-alaa edustaa Sanoman suuromistaja ja hallituksen jäsen Rafaela Seppälä.

Orionin suuromistaja Ylpön-suku sekä Lemminkäisen omistajasuku Pentit sekä Etolan suvun vesat asuvat alueella.

Osa alueella asuvista on vaurastunut luomalla sijoitustuotteita rikkaille suvuille tai hoitamalla heidän omaisuuttaan. Heihin kuuluvat muun muassa Taaleritehtaan omistaja Peter Fagernäs sekä salaperäisen sijoittajan Henrik Kuninkaan poika Carl-Victor Kuningas.

Alueella asustava Alexander Groupin omistaja Erkki Helaniemi puolestaan on vaurastunut luomalla kannustinjärjestelmiä toimitusjohtajille, joita viihtyy naapurustossa runsaasti – myös eläkepäivinään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat