Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Anton & Anton: Inspiroivia ja selkeitä ohjeita

Talous
 

Anton & Antonin kolmen päivän arkikassi neljälle, 68 euroa. Tilattava edellisen viikon keskiviikkoon mennessä, nouto tiistaina. Kymmenen euron lisämaksusta kassi toimitetaan kotiin pääkaupunkiseudulla.

 

Kassiin oli pakattu yhden kala-, yhden liha- ja yhden kasvisaterian ainekset, jotka olivat pääosin kotimaista lähiruokaa. Kassista löytyi kaikki tarvittava, ainoastaan suolaa ja pippuria piti olla omasta takaa.

Ensimmäisen päivän lohi-limettevartaat purjomuhennoksen ja uusien perunoiden kera olivat yksinkertaisia ja hyviä.

Myös toisen päivän ateria, luomukasslerpihvejä hunajamarinoidun palsternakan ja rucolasalaatin kanssa, sai päivällispöydässä kiitoksia. Pihvien marinadi maistui itse tehdyltä, mutta nopeasti nuukahtava rucola näytti elävän viime hetkiään.

Kolmannen päivän resepti oli gazpachoa eli kylmää espanjalaista kasviskeittoa. Siinäkään ei ollut moittimista. Gazpachoa varten tullutta leipää jäi yli, mutta kaikki muu tuli käytettyä.

Kassiruokia valmistaessani ymmärsin, miten paljon ylimääräistä tulen tavallisesti kaupassa käydessäni ostaneeksi.

Kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä ruokakassipalveluun. Ohjeet olivat inspiroivia ja selkeitä, ja ne oli helppo valmistaa. Yhdenkään aterian valmistaminen ei kestänyt 40:tä minuuttia pidempään.

Hinta–laatu-suhdekin oli kohdallaan, etenkin, jos kassin ehti hakea kaupasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat