Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keittiökaveri: Helppoa ruokaa heikoista raaka-aineista

Talous
 

Keittiökaverin kolmen päivän arkikassi neljälle, 70 euroa. Maanantaina toimitettava kassi on tilattava edelliseen tiistaihin mennessä. Kassi toimitetaan kotiin Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella.

 

Helppoa mutta ei halpaa, eikä aina kelpoja raaka-aineita. Näin voi tiivistää Keittiökaverin ruokakassin annin.

70 eurolla sai 12 annosta, joten annoksen hinnaksi tuli 5,83 euroa, mikä on varsin paljon kotiruuaksi. Etenkin, kun annokset eivät olleet kovin suuria. Hintaa lisäävät juomat, leipä ja kaikki ne ainekset, joita ei ollut mukana, kuten riisi, öljyt ja mausteet.

Reseptit olivat helppoja.

Paras oli jauhelihapihvi. Jauheliha oli kohtuullisen hyvälaatuista, ja ohjeen maustesuhteet olivat tasapainossa. Osa perunoista oli mustuneita.

Pitaleivät kana-avokadotäytteellä oli kovin pieni annos neljälle hengelle. Avokado ei ollut vielä syöntikypsä. Muovipakkauksesta löytyi kuiva teollinen leipä, jota ei saisi kutsua pitaleiväksi. Liekö ohjeessa ollut virhe, mutta teelusikallinen sitruunaa täytteessä oli aivan liian vähän.

Ikävin maku oli kirjolohessa omenalisukkeella. Kirjolohi ei ollut varsinaisesti pilalla, mutta se haisi tallilta. Luvattu romainesalaatti ei ollut romainea vaan hennompaa ruukkusalaattia. Jogurttilisuke toimi varsin hyvin, vaikka kassin omenalaatu olikin jogurtin kanssa aika hapanta.

Tilausruoka toimii kiireisille, joille raaka-aineiden laadusta ei ole niin väliä, ja onhan se kätevä tapa oppia tekemään erilaisia ruokia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat