Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Middag: Laajennusta reseptirepertuaariin

Talous
 
Kirsti Karttunen

Middagin kolmen päivän original-ruokakassi neljälle, 79 euroa. Toimitetaan maanantaina tai tiistaina, tilattava edelliseen keskiviikkoon mennessä. Kuljetetaan kotiin.

 

Jo Middagin reseptivihkonen vaikutti lupaavalta. Reseptit olivat selkeiltä, ja ohjeistuksen flank steakin eli naudan kupeen leikkaamiseen olisi löytänyt netistä.

Ilahduttavaa oli se, että kaikki reseptit tuntuivat oman maun mukaisilta. Iloisin yllätys ja laajennus reseptirepertuaariin oli sahramilla maustettu kukkakaalikeitto, jollaista tuskin olisin ryhtynyt tekemään ilman reseptiä ja kassissa mukana tullutta sahramia. Pienenä miinuksena se, ettei reseptissä keiton päälle ripoteltavaksi ehdotettua lehtipersiljaa löytynyt kassista.

Ruokakassin raaka-aineet olivat monelta osin luomua ja vaikuttivat tuoreilta. Ruokina olivat flank steak melonisalaatilla ja paahdetuilla perunoilla, kukkakaalikeitto sekä nizzansalaatti.

Ruuan määrä oli kevyesti iltaruokaa syömään tottuneille sopiva, mutta jos joukossa olisi ollut nälkäisempiä, olisi esimerkiksi nizzansalaattiin varattu yksi salaattiruukku tuntunut vähäiseltä.

Ruokakassin kenties paras puoli oli se, ettei ruokaa jäänyt yli.

Se, että ruokakassin ainekset olivat valmiina, helpotti töiden jälkeistä kiirettä. Toisaalta tavallisena arki-iltana en taatusti olisi tullut valmistaneeksi lihaa. Lisäksi en paahtanut sen kanssa tarjoiltavia varhaisperunoita, vaan vain keitin ne nopeuttaakseni ruuan valmistumista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat