Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Migrit Energijan omistajat

Talous
 

Mihail Jurevit{cechs Žukov

Mihail Žukov perusti Migrit Energijan mutta on luopunut omistuksistaan yhtiössä. Rakennusyhtiö Intekon hallituksen jäsen ja talous- ja rahoitusjohtaja Žukov on syntynyt Jakutskissa vuonna 1976. Ennen työskentelyään Intekossa hän työskenteli Intekon tytäryhtiön Patriotin johdossa. Žukov on valmistunut Moskovan MCCU-yliopistosta. Hän erikoistui rahoitukseen. Žukov asuu Moskovassa.

Grigori Edel

Edel on valmistunut Lomonosovin valtionyliopistosta ja on Konstantin Edelin poika. Hänen lopputyönsä käsitteli sementtiteollisuutta. Vihreä Lanka -lehden mukaan hän on valmistunut maisteriksi 2013 Warwcikin yliopistosta Britanniassa. Vuonna 2013 yliopiston tutkimushankkeen blogissa kerrottiin, että Edel on ollut joitakin kuukausia harjoittelussa Venäjän valtiollisella monopolitoimintaa valvovalla ja suitsivalla viranomaisella.

Migrit Energijan rekisteröintitiedoissa hänen osoitteekseen on mainittu Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa sijaitseva kerrostalo. Grigorin isä Konstantin Edel on venäläisen rakennusyhtiön Intekon hallituksen jäsen ja strategisten asioiden varajohtaja.

Maksim Sološtšanski

Sološtšanski on opiskellut Yhdysvaltojen Connecticutissa sijaitsevassa School of Kent -sisäoppilaitoksessa. Facebookissa hän kertoo opiskelleensa edellisen lukuvuoden Bostonin yliopistossa ja työskentelevänsä nyt Brooklyn Nets -koripallojoukkueen markkinointiharjoittelijana. HS ei ole voinut vahvistaa tietoa. Maksimin isä Oleg Sološtšanski on rakennuskonserni Intekon johtaja. Oleg Sološtšanski on Mihail Žukovin sekä Grigori Edelin isän Konstantin Edelin esimies. Maksim Sološtšanskin osoitteeksi Migrit Energijan rekisteröintitiedoissa kerrotaan Lontoo. Katuosoite sijaitsee vehreällä omakotitaloalueella, joka on yksi Lontoon kalleimmista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat