Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pitäisikö Kreikan parlamentin hyväksyä uusi sopimus?

Talous
 
Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat kysyi tiistaina tavallisten kreikkalaisten mielipiteitä kahteen kysymykseen.

1. Pitäisikö Kreikan parlamentin hyväksyä uusi lainaehtosopimus, vaikka se tarkoittaa säästölinjan jatkumista?

2. Oliko kansanäänestys lainaehtojen hyväksymisestä tarpeellinen?

EleniDrahaliva Toivon todella, että parlamentti ei hyväksy euromaiden vaatimuksia. Ne eivät ole hyväksi Kreikalle, emmekä me halua toteuttaa heidän vaatimuksiaan. Kreikka ei voi jatkaa nykyisellä tiellä. Meidän on erottava eurosta ja otettava käyttöön oma valuutta.
Eleni
Drahaliva
 
Toivon todella, että parlamentti ei hyväksy euromaiden vaatimuksia. Ne eivät ole hyväksi Kreikalle, emmekä me halua toteuttaa heidän vaatimuksiaan. Kreikka ei voi jatkaa nykyisellä tiellä. Meidän on erottava eurosta ja otettava käyttöön oma valuutta.

Eleni Drahaliva

1. Toivon todella, että parlamentti ei hyväksy euromaiden vaatimuksia. Ne eivät ole hyväksi Kreikalla, emmekä me halua toteuttaa heidän vaatimuksiaan. Kreikka ei voi jatkaa nykyisellä tiellä. Meidän on erottava eurosta ja otettava oma valuutta käyttöön.

2. Äänestyksessä kansa pääsi ilmaisemaan mielipiteensä, ja kanta oli hyvin selkeä. Uuden sopimuksen hyväksyminen olisi kansantahdon vastaista. Hyväksymällä sopimuksen parlamentti käytännössä nollaisi kansanäänestyksen tuloksen.

AlexKarianidis En ole varma, kannattaisiko euromaiden ehtoihin suostua. En tiedä niiden sisällöstä niin paljon, mutta Kreikka tarvitsisi varmaankin paremman sopimuksen. Sekä EU:n että Kreikan pitäisi olla valmiita uhrauksiin.
Alex
Karianidis
 
En ole varma, kannattaisiko euromaiden ehtoihin suostua. En tiedä niiden sisällöstä niin paljon, mutta Kreikka tarvitsisi varmaankin paremman sopimuksen. Sekä EU:n että Kreikan pitäisi olla valmiita uhrauksiin.

Alex Karianidis

1. En ole varma, kannattaisiko euromaiden ehtoihin suostua. En tiedä niiden sisällöstä niin paljoa, mutta Kreikka tarvitsisi varmaankin paremman sopimuksen. Sekä EU:n että Kreikan pitäisi olla valmiita uhrauksiin.

2. Mielestäni kansanäänestys oli peliä, jolla Syriza yritti ostaa aikaa ja neuvotella paremmat ehdot. Nyt ehdot vaikuttavat olevan entistä huonommat, joten taktiikka ei tainnut toimia.

Glykeria Papadopoulou Meillä ei ole riittävästi käytännön tietoa, jotta tietäisimme, miten uusi tukipaketti ja säästöt vaikuttaisivat jokapäiväiseen elämäämme. Vakavin ehto sopimuksessa on mielestäni 50 miljardin euron yksityistämisrahasto.
Glykeria Papadopoulou

 
Meillä ei ole riittävästi käytännön tietoa, jotta tietäisimme, miten uusi tukipaketti ja säästöt vaikuttaisivat jokapäiväiseen elämäämme. Vakavin ehto sopimuksessa on mielestäni 50 miljardin euron yksityistämisrahasto.

Glykeria Papadopoulou

1. Meillä ei ole riittävästi käytännöntason tietoa, jotta tietäisimme, miten uusi tukipaketti ja säästöt vaikuttaisivat meidän jokapäiväiseen elämäämme. En esimerkiksi osaa vielä suhteuttaa, miten arvonlisäveron korotukset vaikuttaisivat kauppakassin hintaan. Vakavin ehto on kuitenkin mielestäni 50 miljardin euron yksityistämisrahasto, jota varten joutuisimme kauppaamaan kansallista omaisuuttamme.

2. [Pääministeri Alexis] Tsiprasilla on veitsi kurkulla. Hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin taipua, joten en syytä häntä, vaikka kansanäänestyksen tahto ei toteutuisikaan. Itse äänestin Syrizaa viime vaaleissa, koska muutakaan vaihtoehtoa ei ollut jäljellä. Kaikki muut oli jo kokeiltu. Uskon, että 90 prosenttia heitä äänestäneistä ajattelee näin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat