Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Verkkolaitteet ovat pääliiketoimintaa

Talous
 
Helsingin Sanomat
Nokia Media Library
Nokia julkisti tällä viikolla Ozo-virtuaalitodellisuuskameransa.Se on kehitetty Nokian teknologiayksikössä Tampereella.
Nokia julkisti tällä viikolla Ozo-virtuaalitodellisuuskameransa.Se on kehitetty Nokian teknologiayksikössä Tampereella. Kuva: Nokia Media Library

1Networks valmistaa ja kehittää verkkolaitteita ja -ohjelmistoja sekä myy teleoperaattoreille palveluita, joilla se ottaa huolehdittavakseen niiden verkkojen ylläpidon ja teknisen hallinnoinnin.

Verkkolaitteissa Nokia on keskittynyt langattoman laajakaistan tuotteisiin ja ohjelmistoihin. Yksikön liikevaihto oli huhti–kesäkuussa 2,7 miljardia euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 313 miljoonaa euroa.

Verkkolaitteet ovat Nokian pääliiketoimintaa. Asiakkaita ovat teleoperaattorit.

2Here on Nokian kartta- ja sijaintipalveluiden yksikkö. Sen liiketoiminta perustuu laajalti vuonna 2007 hankitun Navteq-yhtiön osaamiseen.

Huhti–kesäkuussa Heren liikevaihto oli 290 miljoonaa euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 27 miljoonaa euroa. Nokia valmistelee yksikön myyntiä. Uutistoimisto Reutersin mukaan kauppahinta olisi noin kolme miljardia euroa ja ostajat joukko saksalaisia autojen valmistajia.

Yksikön kirjanpitoarvo Nokian taseessa on kaksi miljardia euroa. Asiakkaat edustavat autoteollisuutta, ohjelmistoyhtiöitä ja laitteiden valmistajia.

3Teknologiayksikkö kehittää keksintöjä, hallinnoi patentoituja keksintöjä ja lisensoi niitä muille. Huhti–kesäkuussa liikevaihto oli 193 miljoonaa euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 112 miljoonaa euroa. Asiakkaita ovat matkapuhelimien, tietokoneiden ja verkkolaitteiden valmistajat.

Nokian Here-karttasovellus.
Nokian Here-karttasovellus.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat