Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Urheilusta oluen valintaan – kännykän sisällä on kymmeniä apuvälineitä

Talous
 
Helsingin Sanomat

Hyvinvointi

Meedoc. Lääkärillä käynti voi olla vaivalloista, mutta Meedoc tuo lääkärin mobiililaitteen ruudulle tekstin, kuvien ja videon välityksellä.

You-app. Sovellus antaa käyttäjälle päivittäin pieniä tehtäviä. Esimerkiksi ruokaan ja liikkumiseen liittyvien tehtävien avulla sovellus yrittää kohentaa terveyttä ja hyvinvointia. Palvelun kasvoksi on pestattu brittikokki Jamie Oliver.

Beddit. Älypuhelimen sovellus kertoo petauspatjan alle sijoitettavan anturin avulla aamulla, kuinka hyvää uni yöllä oli. Suurin osa yhtiön myynnistä tulee Yhdysvalloista.

Fjuul. Fjuul seuraa käyttäjän liikkeitä ja pitää liikkumisesta kirjaa. Tietoja voi jakaa sovelluksen muiden käyttäjien kanssa.

Yoga Retreat. Älypuhelimen peli paitsi houkuttaa pelaamaan myös joogaamaan. Peli opettaa joogan asentoja ja hengitysharjoituksia.

Terveyttä edistävä You-app -sovellus antaa päivittäin pieniä tehtäviä.
Terveyttä edistävä You-
app -sovellus antaa päivittäin pieniä tehtäviä.


Raha-asiat

Cardu. Palvelu muuttaa kanta-asiakas- ja jäsenkortit lompakon muovisista korteista sähköiseen muotoon. Mukana on Keskon K-Plussa ja yli 300 muuta yritystä.

Cosmethics. Sovellus kertoo kosmetiikkatuotteen viivakoodin tai nimen perusteella, mitä tuote pitää sisällään.

Foodie. S-ryhmän sovelluksella voi tehdä ruokaostoksia, tallentaa ostoslistoja ja selata reseptejä.

Gizlo. Gizlo on yksinkertainen kanava palautteen antamiseen yrityksille. Käyttäjille luvataan pieniä palkintoja.

Mobiilivarmenne. Mobiilivarmenteen avulla henkilöyden voi todistaa kännykällä. Palvelun saa käyttöön operaattorilta.

Pivo. Sovellus näyttää osuuspankkien asiakkaille tilien saldon ja tilitapahtumat ilman avainlukulistaa.

Pint Please -sovellus on suunnattu oluesta pitäville.
Pint Please -sovellus on suunnattu oluesta pitäville.


Matkustus

Createtrips. Sovelluksessa voi etsiä tietoa matkakohteista ja tehdä suunnitelmia muiden käyttäjien kanssa.

Easypark ja Parkman. Kilpailevilla sovelluksilla voi maksaa pysäköinnin. Parkmanissa käyttäjä voi myös seurata, missä muilta käyttäjiltä vapautuu pysäköintipaikkoja.

Ekorent. Palvelu vuokraa sähköautoja pääkaupunkiseudulla. Auton lukot avautuvat ja sulkeutuvat sovelluksen avulla.

Helsinki Airport. Finavian sovellus muun muassa kertoo lentojen aikataulut ja muistuttaa, milloin oma lento on lähdössä.

Oma matkakortti. Julkisen liikenteen ympärille on rakennettu paljon sovelluksia ja mobiilipalveluita. Tuore Oma matkakortti -palvelu kertoo HSL:n matkakortin kausi- ja arvotiedot.

Valopilkku. Taksiliitto vastaa Uberin ja muiden tulokkaiden haasteeseen Valopilkulla. Taksintilauspalvelu leviää koko maahan tänä vuonna.

 

Ravintolat

Culinar, Pizza Online ja Wolt. Ruoan ja juoman tilaaminen on siirtymässä nopeasti älypuhelimiin, ja alalle on tullut monia kilpailijoita. Palvelut ovat keskittyneet erityisesti noutoruokaan.

Helpoimmillaan annokset voi tilata muutamalla kännykän painalluksella joko kotiin tuotavaksi tai ravintolasta haettavaksi.

Pizza Onlinessa on pizzerioita ja ravintoloita kymmenistä kaupungeista. Woltilla voi maksaa muun muassa Kotipizzoissa ja Culinarilla Tampereen seudulla. Erityisesti Woltin tavoite on laajentua myös ulkomaille.

Pint Please. Oluen ystävien sovellus listaa lähiseudun pubit ja pitää kirjaa maistelluista oluista. Oluita voi suositella muille käyttäjille.


Työ ja koulu

Meshly. Meshlyä on kuvailtu "luovan alan Tinderiksi". Palvelu haluaa yhdistää luovan alan työntekijät ja heille tarjotut erilaiset mahdollisuudet, kuten avoimet työpaikat ja tapahtumat.

Tabletkoulu. Kännykkäpalveluiden nimet ovat joskus hämäriä, mutta Tabletkoulun nimi ei johda harhaan: se on taulutietokoneessa toimiva opetuskokonaisuus. Palvelun on ajateltu korvaavan oppikirjat, ja sitä käytetään jo yli 400 koulussa. Tabletkoulu pitää sisällään kursseja ja niiden harjoituksia, ja sen avulla voi pitää kokeita.

Wellmo. Jos yritys haluaa kannustaa työntekijöitään pitämään huolta terveydestään, Wellmo on yksi vaihtoehto. Palvelu esimerkiksi seuraa käyttäjän liikkumista, ja sovellus myös voi kerätä tietoa aktiivisuusrannekkeesta.

Wellmon asiakkaita ovat yritykset, mutta palvelu on suunnattu työntekijöiden käytettäväksi.

S-ryhmän Foodie-palvelun avulla voi muun muassa tehdä ruokaostoksia.
S-ryhmän Foodie-palvelun avulla voi muun muassa tehdä ruokaostoksia.


Vapaa-aika

Heiaheia. Sovellus pitää kirjaa liikuntasuorituksista ja kannustaa urheilemaan. Palvelua käytetään yli 140 maassa.

Sportsetter. Sovelluksen käyttäjä voi kokeilla pääkaupunkiseudulla ilmaiseksi erilaisia liikuntapaikkoja. Sen jälkeen palvelun kautta voi ostaa lippuja ja jäsenyyksiä listahintoja halvemmalla.

Spot Digger. Lumi- ja rullalautailun harrastajat voivat jakaa muiden käyttäjien kanssa tietoa suosikkipaikoistaan.

Yossa. Yossa kertoo, missä päin kaupunkia järjestetään parhaita juhlia. Palvelu toimii Helsingissä ja Barcelonassa.

Yousician. Taulutietokone on parhaimmillaan oiva laite opetuksessa, ja Yousician hyödyntää laitetta kitaransoiton opettamiseen. Yhtiön mukaan palvelulla on ollut jo yli 12 miljoonaa käyttäjää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat