Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jääkiekkoa, idänkauppaa, konsultointia ja tilauslentoja

Talous
 
Helsingin Sanomat

SET Group -konserni

Liikemies Kai Paanasen omistama konserni, johon kuuluu viisi yhtiötä. Konserni toimii muun muassa öljyn- ja kaasunvälityksessä, cleantech-alalla sekä konsultoinnissa.

SET Petrochemicals

Kai Paanasen omistama öljy- ja kaasutuotteiden välitysyhtiö. Vuoteen 2007 asti Timtšenko omisti yhtiöstä yli 50 prosenttia luxemburgilaisen holdinginyhtiönsä Maplesin välityksellä. SET Petrochemicals on Yhdysvaltain pakotelistalla. Yhtiön kautta Paananen on tukenut muun muassa keskustan toimintaa sekä Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjaa.

Southeast Trading

Kai Paanasen omistama konsultointia, suunnittelua ja huoltoa tekevä idänkauppaan keskittyvä yhtiö, jolla on konttorit Lappeenrannassa, Espoossa ja Vantaalla. Yhtiö on Yhdysvaltain pakotelistalla.

Arena Events

Yhtiö, joka omistaa Helsingissä sijaitsevan Hartwall Areenan sekä 49 prosenttia jääkiekkojoukkue Jokereista. Kai Paananen on yhtiön hallituksen jäsen. Gennadi Timtšenko omistaa 50 prosenttia Arena Eventsista luxemburgilaisen holdingyhtiönsä White Anchorin välityksellä. 

Jokerit

Paananen on jääkiekkojoukkue Jokereiden toiminnasta vastaavan Jokerit Hockey Club Oy:n hallituksen jäsen.

Airfix Aviation

Tilauslentoyhtiö, jonka yksi omistaja Gennadi Timtšenko oli vuoteen 2013 saakkaa. Kai Paananen on yhtiön hallituksen puheenjohtaja ja suurin omistaja SET Petrochemicalsin kautta. Airfix Aviation vuokraa leasingsopimuksilla lentokoneita etenkin veroparatiiseissa toimivilta yhtiöiltä.

 

Lähteet: Suomen ja Luxemburgin kaupparekisterit, SET Groupin verkkosivut, Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tiedote pakotteiden laajentamisesta

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat