Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS ja Aalto EE järjestävät kansanedustajille Taloudenpuolustuskurssin

Kurssin puhujina on useita talouden asiantuntijoita. HSTV näyttää monia keskusteluja.

Talous
 

Lähes sata kansanedustajaa kokoontuu tällä viikolla Finlandia-taloon pohtimaan talouden pelastuskeinoja.

Sixten Korkman
Sixten Korkman

Riitta Uosukainen
Riitta Uosukainen

Vesa Puttonen
Vesa Puttonen

Ann Selin
Ann Selin

Helsingin Sanomien ja johtamiskoulutusta tarjoavan Aalto EE:n järjestämän Taloudenpuolustuskurssin tarkoituksena on tarjota päättäjille tietoa ja työkaluja siitä, miten suomalaiset yritykset menestyisivät nykyistä paremmin.

Teemoina ovat muun muassa investoinnit, yritysten sijoittuminen, rahoitus, verotus ja osaamistarpeet, joita tarkastellaan kolmen erikokoisen yrityksen kannalta.

Kurssilla puhuvat muun muassa Aalto-yliopiston professorit Sixten Korkman, Vesa Puttonen, Heikki Niskakangas sekä entinen pääministeri Esko Aho. Mukana keskusteluissa on yritysten ja ammattijärjestöjen edustajia, kuten Palvelualojen ammattiliiton Pamin puheenjohtaja Ann Selin ja SAK:n pääekonomisti Olli Koski.

Kansanedustajat saavat haastaa yritysten ja järjestöjen edustajia omissa istunnoissaan, joissa puhetta johtaa eduskunnan entinen puhemies, valtioneuvos Riitta Uosukainen.

Kansanedustajien lisäksi paikalle kutsutaan joukko elinkeinoelämän ja ammattijärjestöjen edustajia. Keskusteluja vetävät Helsingin Sanomien toimittajat Kirsi Alm-Siira, Petri Korhonen ja Jaakko Lyytinen.

Tapahtuman sisällöstä vastaavat HS ja Aalto EE, joka on Aalto-yliopiston omistama liikkeenjohdon kehittämispalveluja tarjoava yritys. Kurssin yhteistyökumppaneina ovat työeläkeyhtiö Elo ja Suomen Ekonomit.

 

Taloudenpuolustuskurssi Finlandia-talossa 26.–27.8.2015. Tilaisuus ei ole yleisölle avoin, mutta HS välittää useita keskusteluita suorana HSTV:ssä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat