Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Henkilöstö ei suunnittele ulosmarsseja

Talous
 
Helsingin Sanomat

VR:n työntekijöiden edustajat, Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n pääluottamusmies Arto Kukkonen ja Veturimiesliiton pääluottamusmies Tero Palomäki sanoivat perjantaina, ettei suunnitteilla ole henkilökunnan ulosmarsseja.

"Uskon että uutinen neuvottelujen laajuudesta on järkytys koko henkilökunnalle, mutta yritämme päästä tästä rakentavasti eteenpäin", Palomäki sanoi.

Ilmoitus yt-neuvotteluiden alkamisesta ei tullut yllätyksenä kummallekaan pääluottamusmiehistä. Viime vuosina yt-neuvotteluita on käyty useissa eri VR:n yksiköissä ja viimeisen vuoden aikana erityisesti bussiliikenne on verottanut VR:n matkustajakantaa.

"VR on ollut kuljetusmuotona hyvä ja luotettava, mutta meidän pitäisi päästä lähemmäs linja-autoliikenteen lippuhintoja. Tämä tarkoittaa kulurakenteen tarkastamista", Kukkonen sanoi.

Kukkosen mukaan ei ole toistaiseksi tiedossa, miten mahdolliset irtisanomiset jakautuvat yt-neuvotteluiden piirissä olevien yksiköiden kesken.

"Tämän vuoksi säästöjen vaikutuksia on vaikea arvioida ennen kuin tiedetään täsmällisempiä lukuja. Luettavissa on, että junahenkilökunnan määrä pienenee. Voi olla, että tulevaisuudessa vuoroja on vähemmän", hän sanoi.

Palomäen mukaan myös lipunmyyntiä todennäköisesti vähennetään merkittävästi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat