Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n lauantain rahastosivu uudistuu tänään

Sijoituskolumni poistuu, rahastoja tulee lisää

Talous
 

HS:n taloussivujen lauantain rahastosivuilla on tästä päivästä eteenpäin aikaisempaa useamman rahaston tiedot. Lauantaisin esiteltävien rahastojen määrä kasvaa yli sadalla. Taloussivuilla vuorottelee lauantaisin kaksi erilaista rahastosivua.

Joka toinen lauantai talousosaston lopussa on vertaileva rahastotaulukko, jossa esitellään tehokkaimmat ja tehottomimmat Maailma-, Eurooppa- ja Suomi-osakerahastot sekä pitkiä ja lyhyitä korkorahastoja. Tehokkuutta mitataan toteutuneen tuoton ja riskin avulla.

Tästä päivästä eteenpäin vertailussa on mukana 288 rahastoa, kun aikaisemmin oli 180 rahastoa.

Joka toinen lauantai vuorossa on sijoitusrahastotaulukko, joka koostuu suomalaisten yleisimmin omistamista rahastoista. Mukana ovat osake-, korko- ja yhdistelmärahastot. Näitä rahastoja on mukana uudistuksen jälkeen 289, kun aiemmin sivulle mahtui 165 rahastoa.

Uusien rahastotietojen tieltä rahastosivun ylälaidassa ollut sijoituskolumni poistuu. Kolumnipaikalla ovat vuorotelleet Marko Erolan ja Annukka Oksasen sijoitusaiheiset näkökulmat.

Erolan kolumneja kaipaamaan jäävät voivat lukea Erolan kolumnit vielä kootusti, sillä HS:ssä ilmestyneet sijoitustekstit painetaan kirjaksi. HS Kirjat julkaisee Erolan Riski ja tuotto – opettavaisia kirjoituksia sijoittamisesta tänä syksynä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat