Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Apple esitteli jätti-iPadin ja uusia iPhone-malleja

Lisäksi elektroniikkayhtiö julkaisi uudistetun Apple TV -laitteen

Talous
 
Beck Diefenbach reuters
Applen toimitusjohtaja Tim Cook esitteli uusia iPhone-malleja.
Applen toimitusjohtaja Tim Cook esitteli uusia iPhone-malleja. Kuva: Beck Diefenbach reuters

Yhdysvaltalainen elektroniikkayhtiö Apple julkisti keskiviikkoiltana Suomen aikaa odotetusti uusia iPhone-puhelinmalleja.

IPhone 6s ja 6s Plus -puhelimissa on muun muassa uudistettu kosketusnäyttö, joka tunnistaa sormien liikkeen lisäksi kosketuksen voiman. Puhelimessa on myös vanhoja iPhoneja tehokkaampi suoritin.

IPhone on Applen ylivoimaisesti tärkein tuote. Sen osuus yhtiön kaikesta myynnistä oli vuoden toisella neljänneksellä selvästi yli puolet. Neljänneksen aikana Apple myi yli 47 miljoonaa puhelinta, joista voittoa kertyi 28 miljardia euroa.

Apple esitteli keskiviikkona myös uuden, suuremman iPad-mallin, iPad Pron. Laitteessa on 12,9 tuuman näyttö, kun kaikissa aiemmissa iPad-malleissa on ollut 9,7:n tai 7,9 tuuman näyttö.

Apple julkisti uudelle iPadille myös kosketusherkän digitaalisen kynän sekä fyysisen näppäimistön. Laitteessa on myös aiempia iPadeja tehokkaampi suoritin ja päivitetty äänijärjestelmä.

Suurempi näyttö helpottaa esimerkiksi kuvan- ja tekstinkäsittelyohjelmien käyttöä. Applen on siksi jo pitkään arvioitu suunnittelevan suurempaa iPad-mallia, jota yhtiö voisi markkinoida erityisesti yrityksille, ja joka toimisi paremmin kannettavien tietokoneiden korvaajana.

Mobiililaitteiden lisäksi Apple julkisti odotetusti uuden Apple TV -laitteen. Televisioon liitettävällä lisälaitteella voi katsoa televisio-ohjelmia ja elokuvia ja muun muassa pelata Applen verkkokaupasta ostettavia pelejä ja muita sovelluksia. Laitetta voi ohjata kaukosäätimen lisäksi äänellä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat