Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Konttorinjohtajille tunnetaitojen valmennusta

Talous
 

"Meitä kaikkia kiinnostaa, miten vapaaehtoistyö voi parantaa työntekijöiden vuorovaikutusta ja työmotivaatiota. Ja miten se heijastuu niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin tyytyväisyyteen", kertoo Nordean Sata-Hämeen aluejohtaja Elina Lampinen-Kinnari.

Hänen johtamansa alueen 31 pankkikonttorissa tehdään historiallisen kiinnostavaa tutkimusta. Niiden kolmesta sadasta työntekijästä 160 osallistuu Helsingin yliopiston Myötätunnon mullistava voima- tutkimushankkeeseen. Tänä syksynä vapaaehtoistyöhön ilmoittautui 70.

Joukko levittää nuorille oman talouden hallinnan taitoja tänä syksynä ja ensi keväänä. "Moni meistä haluaa myös itselleen uusia kokemuksia", Lampinen-Kinnari lisää. Ja juuri niistä tutkijat ovat kiinnostuneita.

Konttoreiden johtajat käyvät läpi tunnetaitojen valmennuksen. "Johtamisessa on hyvä tunnistaa omat tunteensa ja aistia ja oppia tuntemaan kaverin tunteita", Lampinen- Kinnari kertoo.

Hän odottaa tutkimustuloksia, jotka valmistuvat vuoden päästä. "Niistähän voivat ottaa oppia monet muutkin yritykset."

Tietysti työaikaa luovuttavaa pankkia kiinnostaa aluejohtajan Lampinen-Kinnarin mukaan sekin, miten vapaaehtoistyön myönteinen vaikutus näkyy tuloksessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat