Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mehiläinen aikoo palkata 500 uutta työntekijää

Yhtiö investoi Suomeen 200 miljoonaa euroa

Talous
 
Tuomas Marttila Lehtikuva
Mehiläisen liikevaihto oli viime vuonna 380 miljoonaa euroa.
Mehiläisen liikevaihto oli viime vuonna 380 miljoonaa euroa. Kuva: Tuomas Marttila Lehtikuva

Sosiaali- ja terveyspalveluja myyvä Mehiläinen aikoo kasvattaa henkilöstöään kahden vuoden kuluessa noin 500 ihmisellä. Yritys kertoo myös investoivansa Suomessa yli 200 miljoonalla eurolla tämän ja kahden seuraavan vuoden aikana.

"Luotamme vahvasti Suomeen ja Suomen kykyyn kääntää talous kasvuun. Tavoitteemme on kasvaa merkittävästi tulevien vuosien aikana", kertoo Mehiläisen toimitusjohtaja Janne-Olli Järvenpää tiedotteessa.

Mehiläinen investoi rakentamalla uusia yksiköitä, tekemällä yritysostoja sekä laajentamalla toimintaa. Yhtiö aikoo investoida hoivakoteihin ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille sekä lastensuojelun asukkaille, lääkärikeskuksiin ja hammaslääkäriyksiköihin.

Mehiläinen ilmoittaa olevansa yksi Suomen suurimmista sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksistä. Mehiläisen liikevaihto oli viime vuonna 380 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää noin 9 000 työntekijää tai ammatinharjoittajaa. Yhtiön mukaan sillä on yli miljoona suomalaista palveluiden käyttäjänä.

Mehiläinen on kasvanut muun muassa yritysostoin. Mediverkko yhdistyi Mehiläiseen helmikuussa 2015.

Mehiläisen omistaa ruotsalainen terveysalan yritys Ambea, jonka puolestaan omistavat yhdysvaltalainen pääomasijoittaja Kohlberg Kravis Roberts ja ruotsalainen pääomasijoittaja Triton.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat