Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Voisitteko harkita työntekoa nyt eläkkeellä ollessasi?

Talous
 
Ella Okko
Erik Stenroos"Tekisin mielelläni juridiikkaan tai yhteiskuntaan liittyvää asiantuntijatyötä. Olen ollut aiemmin johtamassa asukasprojekteja. Mielestäni eläkeläiset eivät saa tarpeeksi kannustusta työntekoon."
Erik Stenroos
"Tekisin mielelläni juridiikkaan tai yhteiskuntaan liittyvää asiantuntijatyötä. Olen ollut aiemmin johtamassa asukasprojekteja. Mielestäni eläkeläiset eivät saa tarpeeksi kannustusta työntekoon."
Marjatta Rasi"Voisin harkita vakavasti. Jos en olisi niin kiireinen järjestöissä tehtävän vapaaehtoistyön ja harrastusten parissa, voisin nähdä itseni tekemässä konsultti- tai asiantuntijatyötä viennin edistämiseksi."
Marjatta Rasi
"Voisin harkita vakavasti. Jos en olisi niin kiireinen järjestöissä tehtävän vapaaehtoistyön ja harrastusten parissa, voisin nähdä itseni tekemässä konsultti- tai asiantuntijatyötä viennin edistämiseksi."
Matti Orava"Voisin harkita. Olen aiemmin työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä, ja olisi hienoa, jos samantyyppistä työtä löytyisi kotimaasta. Ulkomaille en jaksaisi tässä iässä lähteä."
Matti Orava
"Voisin harkita. Olen aiemmin työskennellyt kansainvälisissä tehtävissä, ja olisi hienoa, jos samantyyppistä työtä löytyisi kotimaasta. Ulkomaille en jaksaisi tässä iässä lähteä."
Ritva Rautio"Ehdottomasti. Perustin oman yrityksen päästessäni eläkkeelle, mistä on kylläkin jo aikaa. Kiersin tietotekniikan opettajana yrityksissä. Perhesyyt voivat aiheuttaa esteitä eläkeläisten työntekoon."
Ritva Rautio
"Ehdottomasti. Perustin oman yrityksen päästessäni eläkkeelle, mistä on kylläkin jo aikaa. Kiersin tietotekniikan opettajana yrityksissä. Perhesyyt voivat aiheuttaa esteitä eläkeläisten työntekoon."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat