Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Älypuhelimen näyttö pimeni, mikä neuvoksi?

Talous
 
Helsingin Sanomat

1 Jos puhelin on altistunut kosteudelle, vie puhelin mahdollisimman nopeasti huoltoon, sillä kastunutkin puhelin voi olla pelastettavissa.
Älä missään nimessä käynnistä puhelinta tai laita sitä lataukseen, sillä pelkkä vesi ei vaurioita puhelinta vaan veden ja sähkövirran yhdistelmä. Vesi johtaa sähkövirran väärään paikkaan puhelimen sisällä ja aiheuttaa oikosulun, joka voi hajottaa kännykän lopullisesti.

2 Jos laite ei ole kastunut, voit koettaa buutata eli käynnistää puhelimen väkisin. Jos puhelin käynnistyy, voit jatkaa käyttöä normaalisti.
Erimerkkiset puhelimet voi pakottaa käynnistymään eri tavoin. Esimerkiksi kaikki iPhonet voi buutata pitämällä niin kutsuttua kotinäppäintä ja virtanäppäintä yhtä aikaa pohjassa noin kymmenen sekuntia. Samsungin malleissa usein riittää se, että pitää virtanäppäintä pitkään pohjassa.

3 Mikäli näyttö on pimeänä, voit kokeilla laittaa puhelimen äänettömälle.
Jos puhelin värähtää, näyttöpaneeli on todennäköisesti mennyt rikki esimerkiksi putoamisen tai joskus myös "väsymisen" vuoksi. Kun näytön vaihtaa, laitteen pitäisi toimia normaalisti.

4 Mikäli laitteen akku on oireillut eikä laite enää käynnisty, vika on todennäköisesti akussa. Tällöin akku on syytä vaihtaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat