Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maahantuoja arvioi: Suomessa 17 142 huijausohjelmistolla varustettua Škodaa

Talous
 
Näin mitataan dieselauton päästöt katsastuksessa
Näin mitataan dieselauton päästöt katsastuksessa
HSTV näyttää, kuinka mitataan käytössä olevan dieselauton päästöt suomalaisella katsastuskonttorilla. Autojen päästöistä nousi kohu, kun Volkswagen kertoi huijanneensa uusien autojen tyyppihyväksyntätesteissä. Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus: Terhi Liimu HS ja Reuters, editointi: Terhi Liimu HS.

Maahantuojan arvion mukaan Suomessa on 17 142 Škodaa, joissa on Volkswagenin päästömittauksia huijaava ohjelmisto. Helkama-Auto tiedottaa asiasta torstaina.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle keskiviikkona.

Helkama-Auton mukaan ohjelmisto on edellisen sukupolven Fabia-, Octavia- ja Superb-malleissa. Lisäksi ohjelmisto on Roomster-, Rapid- ja Yeti-malleissa.

Helkama-Auton mukaan nykyisin myynnissä olevissa Škodissa ei ole EA 189 -moottoria, johon huijausohjelmiston voi asentaa.

On myös mahdollista, että kaikissa EA 189 -moottoreissa ei ole huijausohjelmistoa. Todennäköisesti se on kuitenkin asennettu kaikkiin, Helkama-Autosta kerrottiin keskiviikkona.

Helkama-Auto odottaa Škodan ohjeita, minkä jälkeen se aikoo ottaa yhteyttä autojen suomalaisiin omistajiin. Volkswagen kertoi tiistaina selvittäneensä, että Suomessa huijausohjelmisto on 26 215 henkilöautossa.

Tästä on kyse Volkswagenin päästöskandaalissa
Tästä on kyse Volkswagenin päästöskandaalissa
Volkswagen jäi kiinni mittavasta huijauksesta diesel-autojensa päästömittauksissa Yhdysvalloissa.Toimittaja: Heidi Lämsä HS, kuva: Reuters, leikkaus: Arttu Luhtala HS, musiikki: Kevin MacLeod / incompetech.com.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat