Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Oletko tietoinen bensan hinnan laskusta?

Talous
 
Mimmi Tverin"En ole tietoinen. Nöyränä on vain pakko työntää tankkiin tavaraa. Pakko ajaa työmatkat, ei ole vaihtoehtoja. En ole laskenut, paljonko vuodessa menee, mutta paljon."
Mimmi Tverin"En ole tietoinen. Nöyränä on vain pakko työntää tankkiin tavaraa. Pakko ajaa työmatkat, ei ole vaihtoehtoja. En ole laskenut, paljonko vuodessa menee, mutta paljon."
Toni Lehtinen"Kyllä se on tiedossa. Aika tarkasti tulee seurattua, ja kyllä katson, missä tankkaan. Ei bensan hinta kuitenkaan ajotapoihin tai -määriin vaikuta. Sitä ajaa sen mitä ajaa."
Toni Lehtinen
"Kyllä se on tiedossa. Aika tarkasti tulee seurattua, ja kyllä katson, missä tankkaan. Ei bensan hinta kuitenkaan ajotapoihin tai -määriin vaikuta. Sitä ajaa sen mitä ajaa."
Mikko Mäkinen"Kyllä tiedän, siksihän tankkaankin juuri täällä halpaa bensaa. Bensan hinta ei vaikuta ajomääriini. Käytän autoa työmatkoihin vain satunnaisesti, enimmäkseen kuljen junalla."
Mikko Mäkinen
"Kyllä tiedän, siksihän tankkaankin juuri täällä halpaa bensaa. Bensan hinta ei vaikuta ajomääriini. Käytän autoa työmatkoihin vain satunnaisesti, enimmäkseen kuljen junalla."
Tiina Eronen"Kyllä tiedän, olen siitä kyllä iloinen. Käytän autoa työmatkoihin ja myös menemiseen vapaa-ajan asunnolle. Olen kyllä ajatellut sähkö- tai etanoliautoja, mutta hinnat saisivat tulla alaspäin."
Tiina Eronen
"Kyllä tiedän, olen siitä kyllä iloinen. Käytän autoa työmatkoihin ja myös menemiseen vapaa-ajan asunnolle. Olen kyllä ajatellut sähkö- tai etanoliautoja, mutta hinnat saisivat tulla alaspäin."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat