Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vihlooko? Etsi tuoteselosteesta arginiinia!

Talous
 
Helsingin Sanomat

Vihlovat hammaskaulat

Tutkimuksissa on saatu vahvaa näyttöä, että arginiini (Arginine) ja kalsiumkarbonaatti (Calcium Garbonate) helpottavat hammaskaulojen vihlontaa. Myös kaliumnitraattia (Potassium Nitrate) ja tinafluoridia (Stannous Fluoride) sisältävät tahnat auttavat vihlontaan.

Hampaiden eroosio

Tähänastisten tutkimusten mukaan tina (Stannous), tinakloridi (Stannous Chloride) ja kitosaani (Chitosan) vähentävät hampaiden eroosiota. Kitosaani ei sovi äyriäisallergikoille.

Tummentumat

Tahnojen eri valkaisumenetelmien teho vaihtelee. Hankaavat aineet (kuten Calsium Garbonate, Calsium Pyrophosphate, Titanium Dioxide, Hydrated Silica) ja entsymaattiset aineet kuten papaiini (Papain) tepsivät pinnallisiin värjäymiin. Blue Covarine eli siniväri saa hampaat näyttämään hetkellisesti valkoisemmilta. Sen sijaan hammastahnojen vetyperoksidipitoisuudet (Hydrogen Peroxide) ovat niin alhaisia, ettei tehoa juuri ole.

Plakin neutralointi

Arginiini ja kalsiumkarbonaatti neutraloivat plakin happamuutta.

Kuiva suu

Alentuneesta syljenerityksestä ja herkistä limakalvoista kärsiville on tarjolla herkän suun hammastahnoja. Näiden tahnojen maku on mieto eikä niissä ole saippuoivia aineita kuten natriumlauryylisulfaattia (Sodium Lauryl Sulfate).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat