Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

He ovat eniten vuosina 1999–2014 Suomessa ansainneet – tulokärkeen on päässyt pääomatuloilla sekä Nokian ja Fortumin optioilla

Talous
 
Georgia Panagiotidou
Kuka tienasi eniten? Sen kertoo HS:n verokone
Kuka tienasi eniten? Sen kertoo HS:n verokone
Vuoden 2014 verotiedot ovat julkisia maanantaista 2.11. lähtien. HS:n verokone on erinomainen työkalu käydä läpi tulo- ja menotietoja. Näin se toimii! Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus: Janne Järvinen HS ja HSTV Arkisto

Vesa Moilanen / Lehtikuva
Lehdenkustantaja Aatos Erkko oli useita vuosia Suomen tulokärjessä.
Lehdenkustantaja Aatos Erkko oli useita vuosia Suomen tulokärjessä.

Suomalaiseen tulokärkeen on päässyt viime vuosikymmeninä, jos on saanut paljon pääomatuloja. Pääomatuloiset ovat vaurastuneet osingoilla tai myyneet yrityksiään.

Tämän grafiikan nuolia painamalla voi selata suurituloisimpia läpi vuosien. Henkilön nimeä painamalla pääsee Helsingin Sanomien verokoneeseen, jossa yksityiskohtaiset tiedot henkilöstä.

Pääomatuloisten joukossa on jonkin verran optiomiljonäärejä. He ovat lähinnä Nokian entisiä johtajia tai valtionyhtiön Fortumin optioilla rikastuneita.

Listauksissa nousee kaksi nimeä ylitse muiden. Peliyhtiö Supercellin perustajat ja myyjät Mikko Kodisoja ja Ilkka Paananen nousivat vuosien 1999–2014 tulotilastojen kärkeen yhdessä vuodessa eli 2012.

Monilla muilla huipputuloisilla samoille 170 miljoonan euron tuloille pääsy on kestänyt yli viisitoista vuotta.


Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat