Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näin hallitukselle maksettiin: Kärjessä Alexander Stubb, Rehn pitää perää

Talous
 
Lampuilla ja saunoilla tulokärkeen - HSTV:n pika-analyysi veroista
Lampuilla ja saunoilla tulokärkeen - HSTV:n pika-analyysi veroista
Pääomatulojen kärkeen noustiin viime vuonna poikkeuksellisilla yrityskaupoilla: valaisin-, remontti- ja kiuasfirmojen myynneillä. HSTV summaa reilussa minuutissa veropäivän annin. Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus: Esa Syväkuru HS, grafiikka: Uolevi Holmberg HS, musiikki: Frankum / Freesound.org.

Hallituksen ministereistä viime vuoden ansiotulovertailun kärjessä on valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok), joka tienasi noin 191 000 euroa. Kakkonen on ulkoministeri Timo Soini (ps), joka ansaitsi 156 000 euroa ja kolmosena liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk), 153 000.

Työ- ja elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk) puolestaan pitää vertailussa perää. EU:n entinen talouskomissaari keräsi ansiotuloja Suomessa viime vuodelta noin 54 000 euroa. Myös Rehnin pääomatulot ovat pienet, noin 2 000 euroa.

Hallituksessa neljänneksi eniten ansaitsi ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka (kok), noin 134 000 euroa. Sisäministeri Petteri Orpo (kok) ansaitsi 126 000 ja kunta- ja uudistusministeri, keskustan Anu Vehviläinen 105 000.

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen (kok) ansiotulot olivat viime vuonna 101 000 euroa. Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps) jää ansiotuloissa niukasti alle sadantuhannen rajan, 97 000:een. Niinistön jälkeen tulee perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehula (kesk) 96 700 eurolla.

Maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk) tienasi viime vuonna noin 89 000 euroa. Oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps) sai 87 000 euroa, sosiaali -ja terveysministeri Hanna Mäntylä (ps) noin 83 000 euroa.

Pääomatuloissa menestyivät parhaiten Berner (noin 413 000 euroa), pääministeri Sipilä (noin 92 000 euroa) ja Toivakka (85 000) euroa. Valtaosalla ei pääomatuloja ollut lainkaan.

Alexander Stubb, Timo Soini ja Anne Berner.
Alexander Stubb, Timo Soini ja Anne Berner.
Kuka tienasi eniten? Sen kertoo HS:n verokone
Kuka tienasi eniten? Sen kertoo HS:n verokone
Vuoden 2014 verotiedot ovat julkisia maanantaista 2.11. lähtien. HS:n verokone on erinomainen työkalu käydä läpi tulo- ja menotietoja. Näin se toimii! Toimittaja: Esa Juntunen HS, kuvaus: Janne Järvinen HS ja HSTV Arkisto
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat