Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Voiko ilmaiseen sähköpostiin luottaa?

Talous
 
Helsingin Sanomat

Vain harva maksaa nykyään sähköpostipalvelustaan. Googlen, Microsoftin ja Yahoon sähköpostit ovat ilmaisia ja niin tilavia, ettei laatikkoa tarvitse siivota juuri koskaan.

Voiko ilmainen palvelu olla yhtä hyvä kuin maksullinen? Kyllä, ja eräissä tapauksissa jopa parempi.

Nämä sähköpostipalvelut ovat ilmaisia vain siinä mielessä, ettei asiakas maksa niistä. Järjestelmät kuitenkin käyvät automaattisesti läpi viestien sisältöjä ja näyttävät niihin liittyviä mainoksia. Ilmaiset palvelut myös muistuttavat käyttäjää yhtiön muista palveluista: tiedostoja voi tallentaa yrityksen pilvipalveluun ja tietoa etsiä sen hakukoneella.

Suuryritysten palvelut ovat varsin turvallisia, koska niiden takana on kansainvälisen jättiyrityksen osaaminen ja budjetti.

Monessa palvelussa voi käyttää niin sanottua kaksivaiheista tunnistusta, jolloin sähköpostin lukemiseen tarvitaan sekä salasana että älypuhelimeen asennetun apuohjelman antama turvakoodi.

Sähköposti on teknisesti yksinkertainen ja suojaton järjestelmä. Jos viestinsä haluaa suojata, tarvitaan erillinen apuohjelma, jonka opetteluun pitää varata kunnolla aikaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat