Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lufthansa peruu perjantaina lähes 300 lentoa

Talous
 

Saksalainen lentoyhtiö Lufthansa on perunut perjantai-iltapäivänä 290 lentoa lentohenkilökunnan työtaistelutoimien takia.

Lufthansan mukaan yhdeksän tunnin työnseisaus vaikuttaa noin 37 500 matkustajaan Frankfurtin ja Düsseldorfin lentokentillä. Lakosta kärsivät näillä kentillä sekä lähtevät että saapuvat koneet.

”Noin kymmenen prosenttia kaikista lennoista täytyy perua. Tämän päivän 3 000 lentoyhteydestä perutaan 290. Näistä lennoista 15 on mannertenvälisiä”, Lufthansa kertoo tiedotteessa.

Lentokenttäyhtiö Finavia kehottaa Lufthansan asiakkaita ottamaan yhteyttä lentoyhtiöön lakon vaikutusten selvittämiseksi.

Lufthansa kertoo ilmoittavansa perutuista lennoista tekstiviestein ja sähköpostitse. Yhtiö on myös julkaissut poikkeavat aikataulut verkkosivullaan.

Lentohenkilökuntaa edustava ammattiliitto Ufo ilmoitti perjantaina jatkavansa lakkoa Frankfurtin kentällä myös lauantaina, kertoo uutistoimisto Reuters. Seitsemäntoista tuntia kestävän lauantaisen työtaistelun piirissä ovat Lufthansan A320- ja Boeing 737 -laivueet. Lakko alkaa kello 7 Suomen aikaa.

Lentohenkilökunta vastustaa yhtiön säästösuunnitelmia. Se on kertonut jatkavansa työtaistelutoimia vielä noin viikon ajan. Toimet kohdistuvat viikon aikana eri lentokentille, kertoo uutistoimiston AFP.

Työtaistelu ei vaikuta lentoihin, joita operoivat Lufthansa Cityline, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Swiss ja Brussels Airlines, Lufthansa kertoo verkkosivullaan.

Sunnuntaina työtaistelutoimia ei järjestetä missään, kertoo ammattiliitto Ufo.

Lufthansa on varannut Frankfurtin läheltä 2 500 hotellihuonetta lakon takia ilman lentoa jääneille asiakkailleen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat