Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saarioinen irtisanoo 56 henkeä

Talous
 
Reijo Hietanen
Saarioisten pääkonttori Tampereella.
Saarioisten pääkonttori Tampereella. Kuva: Reijo Hietanen

Ruokatalo Saarioinen irtisanoo yhteensä 56 henkeä, joista 30 on työntekijöitä ja 26 toimihenkilöitä. Ulkoistamisten seurauksena toisen työnantajan palvelukseen siirtyy myöhemmin 13 henkeä.

Eläkeratkaisu tai uusi työ löytyi 16:lle.

Saarioinen Oy:n ja sen omistajan, holdingyhtiö Artekno-Saarioisen, yhteistoimintaneuvottelut alkoivat syyskuun lopulla. Silloin vähennystarpeeksi arvioitiin 85 henkeä.

Toimihenkilöitä, ylempiä toimihenkilöitä ja johtoa ei lomautettu, mutta työntekijöitä saatetaan lomauttaa tuotantotilanteen mukaan vappuun mennessä.

Kannattavuuden parantamiseksi otetaan käyttöön noin kahdeksan miljoonan euron säästöohjelmaa vuodelle 2016. Ohjelma toteutetaan kustannuksia karsimalla ja toimintaa tehostamalla.

”Henkilöstövähennyksillä, kustannussäästöillä ja toiminnan tehostamisella parannamme yrityksemme kilpailukykyä ja kannattavuutta nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Haluamme olla asiakkaillemme kiinnostava ja arvostettu yhteistyökumppani”, toteaa Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Mäkelä yhtiön tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat