Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalaisyhtiö haastaa Whatsappin ja muut viestisovellukset animoiduilla ihmishahmoilla

Talous
 

Tekstiviestit kehiteltiin Suomessa, mutta sen jälkeen suomalaiskeksinnöt ovat jääneet kännykkäviestittelyssä vähiin. Nyt tilanne muuttuu, kun nuori suomalaisyritys yhdistää viestittelyyn animoidut ihmishahmot ja hymiöt.

Kutakuinkin näin kulkee suomalaisen ohjelmistoyhtiön Futureflyn myyntipuhe. Yhtiö aikoo julkistaa ensi vuoden alkupuolella sovelluksen, joka pyrkii haastamaan Whatsappin, Facebookin Messengerin ja muut älypuhelinten viestittelyohjelmat.

Whatsapp ja vastaavat sovellukset ovat tekstiviestien paranneltu versio: niillä voi lähettää tekstin lisäksi videota, kuvaa ja ääntä. Futureflyn sovelluksessa mennään vielä etäämmäs perinteisistä tekstiviesteistä, sillä viestittely tapahtuu animoitujen ihmishahmojen kesken. Yhtiö ei halua vielä esitellä sovellustaan.

Kasvua varten Futurefly kertoo keränneensä sijoittajilta yhteensä 2,8 miljoonaa euroa rahoitusta.

Suurin sijoittaja on suomalainen pääomarahasto Vision+, mutta mukana on myös kumppaniyrityksiä ja yksityishenkilöitä. Yhtiöön ovat sijoittaneet muun muassa Saturday Night Liven luojan Lorne Michaelsin viihdeyhtiön Broadway Videon rahasto, Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin sisko Arielle Zuckerberg ja Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Futureflyn mukaan Broadway Videon kaltaiset kumppanit voivat auttaa saamaan palvelulle käyttäjiä. Viestittelyyn tarkoitettuja sovelluksia on runsaasti, mutta Futurefly yrittää löytää käyttäjiä nuorista ja nuorista aikuisista.

”Toki kilpailua on, mutta kohdeyleisö käyttää jo ehkä neljää tai viittä viestisovellusta”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Pietari Päivänen.

Futurefly on perustettu viime vuonna, ja yhtiöllä on kymmenen työntekijää. Ryhmällä on työkokemusta useista peliyhtiöistä, kuten Remedy Entertainmentista, Electronic Artsista ja Sulakkeesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat