Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lindtman: Hallituksen eläkepäätös on opposition ansiota

Talous
 

Sosiaalidemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman katsoo, hallituksen eläkeläisiä koskeva päätös on seurausta opposition kuukausia kestäneestä määrätietoisesta työstä. Hallitus peruu päätöksensä eläkeläisten asumistuen leikkaamisesta.

”Tarvittiin välikysymys yhdessä muiden oppositiopuolueiden kanssa. Tämä jos mikä on osoitus siitä, että oppositiosta voi vaikuttaa. Ennen kaikkea tämä on kuitenkin voitto maamme pienituloisille eläkkeensaajille”, Lindtman sanoo tiedotteessa.

Lindtman sanoo, että myös hallituksen päätös puolittaa ensi vuoden lääkekorvauksiin tehtävät säästötavoitteet on askel oikeaan suuntaan.

”Kenenkään ei pidä joutua valitsemaan ruuan ja lääkkeiden väliltä. Myös puolitettu leikkaus sattuu kipeästi vähävaraiseen ja paljon sairastavaan.”

Lindtman kehottaa hallitusta jatkamaan katumusharjoituksia ja korjaamaan samalla ensi vuodelle esittämänsä eläkkeensaajien verokohtelun.

”Ei ole oikein, että 1 500 euroa kuukaudessa saava eläkeläinen laitetaan maksamaan yli 200 euroa enemmän kuin palkansaaja. Tähänkin SDP on esittänyt korjausta. Esityksemme on hallituksen käytettävissä.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat