Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n keskustelu kello 15.45: Mihin nyt kannattaa sijoittaa?

Talous
 
Helsingin Sanomat
HSTV live1
HSTV live1
Katso HSTV:n suora lähetys

Tietokirjailija ja taloustoimittaja Marko Erola on tänään tiistaina kello 15.45 HSTV:n suorassa haastattelussa. Erolalta ilmestyi vast’ikään uusi kirja Riski & tuotto, jossa hän vastaa kaikkia sijoittajia askarruttaviin kysymyksiin.

Kannattaako osto- ja myyntisuosituksia uskoa? (Ei.) Huijataanko sijoittajaa rahastokuluilla? (Kyllä.) Mikä kuukausi on erityisen vaarallinen keinottelijalle? (Lokakuu.) Pitäisikö juuri nyt sijoittaa Moskovan pörssiin? (Kyllä.)

Erolan perusohje sijoittajalle on yksinkertainen: Älä hötkyile.

HSTV:n keskustelussa Erola on luvannut vastata myös klassikkokysymykseen: Mihin juuri nyt kannattaa sijoittaa?

Erolan kirjan on kustantanut HS Kirjat. Siihen on koottu Erolan vuosina 2013–15 Helsingin Sanomien rahastosivuille kirjoittamia kolumneja.

Kirjassa kolumneja ei ole järjestetty kronologisesti, vaan ne on jaoteltu kolmen pääotsikon alle, jotka ovat ”riski”, ”tuotto” ja kolmantena ”riski ja tuotto”. Kirjan kuvituksena on käytetty New Yorker -lehden talousaiheisia pilapiirroksia.

Kirjan esipuheen on kirjoittanut Aalto-yliopiston rahoituksen professori Vesa Puttonen. Puttosen mukaan Erola on ”yksi Suomen rohkeimmista miehistä”.

Puttosen mukaan Erolan rohkeudesta kertoo se, että hän uskalsi kyseenalaistaa kaivosyhtiö Talvivaaraan kohdistunutta kritiikkiä vuosi sitten julkaistussa kirjassaan Kirottu kaivos.

HSTV:n keskustelussa puidaan myös Talvivaaran tilannetta. Erolaa haastattelee HS:n Marko Junkkari.

Juhani Niiranen / HS
Marko Erola
Marko Erola
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat